2016. október 18., kedd

NAGYURUNK ÚJ SEREGE

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.10.18.


...Poci generalisszimusz nem viccel.
Kinyilvánította, hogy sorozott hadseregre nincs szükség, mert arról rossz emlékei vannak, nevezetesen amikor kilógott a laktanyából, akkor laktanyafogságot kapott, és az elhárítótiszt se értékelte sokra a buzgalmát, mellyel feltárta előtte a sorozott állomány belső életének titkait, különös tekintettel Simicska harcos rendszerellenes tevékenységére.
Marad tehát az önkéntesség.
A közmunkásokat egysoros vonalban felsorakoztatják a folyosón, hátra arcot vezényelnek nekik, majd a következő vezényszó: Aki nem akar önkéntes lenni, egy lépést előre lépj!
Így aztán a létszámhiányt felszámolván további akadálya nem lesz annak, hogy a Legfőbb Hadúr szemlét tudjon tartani csapatai felett.
Persze ellenségkép is kell egy rendes hadseregnek, ez jelenleg hiánycikk, hiszen mi békeszerető népek vagyunk, de jól gondolja meg Jordánia, ha nekünk támad.
Tudjuk mi, hogy a legfőbb veszélyt Brüsszel képezi, de jelenleg még nincs közös európai hadsereg, de már javasoltuk, hogy legyen, és akkor végre lesz ki ellen harcolni, ha megtámad bennünket, vagy mi támadjuk meg őket.

Szánalmas ez az egész, viszont vinni fogja a milliárdokat számolatlanul, az egyenruhákat majd a belügyminiszter rokonsága szabja, így a katonáink is olyan gyönyörűek lesznek, mint rendőreink...
Lehet remek fegyvereket beszerezni, természetesen a fegyverkereskedelemben is Mészáros polihisztor lesz az illetékes, ő szerzi majd be a modern hadsereg számára nélkülözhetetlen olívzöld tábori fapin@t, a sereg élelmezéséről majd gondoskodik a Bonafarm, a harcosok a legújabb technológiával készült, vízkultúrás libapárizsit ehetik két bokor és két hajrá között.
No, persze a hizlalda nem az önkéntesek étkezdéjében lesz továbbra sem, marad Felcsút mellett, Bányavölgyben, ahol Mészáros Lőrinc a mangalicabányász...
Én nem ezen a disznón csodálkozom, hanem a hívein, akik azt kapják tőle jutalmul,. amit mi büntetésből. és mégis, úgy szagolgatják ezt a szart, amit itt kormányzásnak neveznek, mintha ámbrát raktak volna az orruk elé.
Beszállnak katonásdit játszani, miközben fogalmuk sincs, hogy a tűzzel játszanak, hiszen ők fogják kiképezni a szélsőjobboldal szabadcsapatait.
Bocsáss meg nekik Urunk, nem tudják, mit csinálnak...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.