2016. október 16., vasárnap

NEM A MUNKAERŐ FOGYOTT EL, JÓEMBER! A GYÓGYSZERED FOGYHATOTT EL, MÁR RÉGEBBEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.10.16.


Tudom, megyek én a francba, mert fúj és miért kell úgy írni, mint Bayer, útszéli és jajistenem. Szerencsére ezer mást lehet olvasni, ahol nem írnak csúnya szavakat, engem pedig lehet békén hagyni, mert én meg írok. Merthogy a felcsúti stadionépítő találkozott India alelnökével és olyan kretén baromságokat hordott össze, amitől a tej megsavanyodik a tehénben. Figyi!
"Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is (…) Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is." MTI
Ez hülye. Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben. Komolyan bemesélted magadnak, hogy mi egy annyira menő ország vagyunk, plánehogy olyan fejlett, hogy már csak a technológiai fejlesztés van hátra? Tündérbogár! Nincs képzett szakember, tudod? Azért nincs, mert aki volt, az megy más országba, ahol megfizetik a szakértelmét, a pótlásuk nem megoldható, mert Hoffmann elvtársnővel kéz a kézben rommá vertétek az oktatást.

Mindegy, nem fogom tovább idegesíteni magam ezen az agydugulásos szerencsétlenen, mert a szél üt meg életem virágában. Mindenesetre a szemébe néznék a királyi elmeorvosnak és megkérdezném tőle, hogy fér bele az orvosi etikába a kezelés ilyen szintű elhanyagolása.

Elfogyott a munkaerő…az. De azért jó lenne tudni, hogy csak minket néz hülyének, vagy komolyan hiszi is, amit beszél. Igaz, egyik sem felmentés semmire, csak a kíváncsiság dolgozik bennem. Kicsi Viktor! Ha kiörülted magadat az indiai vendégen és mielőtt még hadat üzennénk valakinek, felhívnám a figyelmedet néhány apróságra.

Egyszer el kell majd számolni a Quaestor-, a Buda-Cash- és a Hungária Értékpapír Zrt. ügyekkel, Matolcsy alapítványaival és szeretőjével, Farkas Flórián ügyködésével, Rogán Antal viselt dolgaival, a letelepedésikötvény-biznisszel (eddig 18 ezer migránst engedett be az Unióba a Habony-Rogán álompár). El kell számolni Ráhel saját lábával és a bahreini családlátogatással, Tiborcz István uniós tendereivel, a kisemmizett trafiktulajdonosokkal. El kell majd számolni a haveroknak szétosztott állami vagyonokkal, Simicskával, Mészáros cimboráddal, Garancsival és a kedves feleséged földvásárlásaival.

Ha ezekkel – és még ezer hasonló mutyival – elszámoltál, akkor máris tudni fogod, hogy kurvára nem a teljes foglalkoztatottság mindenen és mindenkin átívelő nagyszerűsége miatt fogyott el a munkáskéz Magyarországon, hanem azért, mert lábra kelt a kéz és elhúzott innen...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.