2016. október 12., szerda

PÁ, PARLAMENT!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2016.10.11.


Lehet követni a példát! A DK döntött, és kivonul, nem vesz részt többé ennek az illiberális államépítésnek a csinn-bumm cirkuszában. Az ország házának padsoraiban nem kívánja a továbbiakban még jelenlétével sem támogatni azt a tevékenységet, melyet ott a Fidesz-KDNP pártszövetség folytat.
Nem akar a továbbiakban semmilyen parlamenti jelenléttel részese lenni annak az autokrata látványtervező kommunikációs szemfényvesztésnek, melyet az új egység nevében a pávatáncos mákgubó felcsúti kisvasutas meghirdetett.

Most a szocialistákon a sor. Ha komolyan gondolják a demokratikus jogok melletti kiállást, és önkényuralmi jegyeket látnak a mostani rendszerben, akkor kivonulnak ők is.

Nincs elfogadható ok és magyarázat a maradás mellett, ezek után. Még pofátlanul a kormány tagjai őket tették fellelősért a Népszabadság megszüntetéséért. Gyerünk elvtársak, ki a parlamentből. Hagy lássa a világ, hogy mi folyik valójában Magyarországon! Nincs demokratikus ellenzéke a parlamentben a kormánynak!

Ütős politikai helyzet teremtődne, ha a DK négy képviselője a szocialisták képviselőivel együtt hagyná ott a házat. Lehet még csatlakozni, az lenne igazán szép, ha az ellenzéki padsorok üresen tátonganának!

A Fidesz máris fölköhögte azt a lepedéket, amelyet mindig is a torkában érzett, ha Gyurcsányról vagy a pártjáról volt szó. Most sem tagadta meg magát az önkényuralmi rémpárt. Azzal a kommunikációs badarsággal jöttek, hogy a DK cserbenhagyta választóit, amiért otthagyta tegnaptól a parlamentet.

Aztán még rá tettek egy lapáttal, szerintük az így bojkottot hirdető négy képviselő tulajdonképpen nem akar részt venni abban az alkotmányozó munkában, amelyben a referendumon rögzített népakaratot akarják majd dokumentálni.
Mert, hogy Gyurcsány rá akarja erőltetni akaratát az emberekre – szavalják népbutító stílusban megszokott szövegüket.

Na, kérem tisztelettel. Ennél mocskosabb, gusztustalanabb, hányingert keltőbb politikai förmedvény alakulatot nem sokat hordott hátán eddig a föld. Eszébe sem jut, ennek a hitvány, öntelt, saját zsebre dolgozó illiberális bagázsnak, hogy rendszerük magamutogató, nemzetit hazudó, demokratikus jogokra fittyet hányó, izomból politizáló gyakorlatuknak köszönhetik mindezt.

Azért lenne szükséges, hogy a szocialisták és mások is otthagyják a parlamenti munkát, hogy ezzel megüzenjék nem csak a hazai választóknak, hanem az egész világnak azt, hogy ezzel az Orbán féle képződménnyel többé már semmilyen szinten nem lehet, még a hiábavalóság szintjén sem együttműködni...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.