2016. november 13., vasárnap

A LUXUSMÁNIÁS POJÁCA MÁR MEGINT KÉSŐN TÉRT MAGÁHOZ AZ AMNÉZIÁBÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.12.


„Semmi problémát nem látunk abban, hogy egy régi ismerőshöz miniszter úr időnként felugrik egy kávéra. Az viszont érdekes, hogy ezen magánprogramok szinte mindegyikén jelen van az Index videósa, ami felveti a tiltott megfigyelés gyanúját.”

Ezért tartjuk mi a kormányt, és annak is a Rogán Antonio segge alá tartozó, propagandaminisztériumként üzemelő fiókját. Amit rejtélyes okoknál fogva Miniszterelnöki Kabinetirodának csúfolnak. Mert a miniszterelnöknek nevezett egyénnek nem kínos, nem kellemetlen, nem pofabőrpirító hetente egy ilyen bizonyítvány-magyarázó szarelkenéshez adni a funkcióját.

Azért tartjuk tudniillik, hogy amikor megjelenik – hosszú, keserves hónapok oknyomozását követően – egy
tényekkel (fotók, dokumentumok, videófelvételek) alátámasztott cikk az urizáló paraszt sötét maffiózókkal összefolyó áldásos ténykedéséről, akkor ilyen jellegű közlemények formájában töröljék ki a seggüket az adót minden körülmények között fizetni kénytelen nyilvánossággal.

Nem sokkal azután, hogy a tényfeltárókkal már egyszer kitörölték: Rogán Antal és sleppje az Indexnek letagadta, hogy kapcsolatban áll a portrécikk főszereplőjével, Kertész Balázs ügyvéddel, aki az V. kerületi önkormányzatban és a Fidelitasban évekig Rogán harcostársa volt, majd Cecília papucsférjének 2006-os polgármesterré választása után egyik legfőbb segítőjévé, kenő- és csúszópénzeinek kezelőjévé, a híresen hírhedt belvárosi ingatlanmaffia rendszerének tökélyre fejlesztőjévé avanzsált. Hogy rögtön-azonnal perrel is fenyegetőzött, az már szinte szóra sem érdemes.

Sajnos a csuklóból tagadás ezúttal sem jött be, mint ahogy a Cecília szoknyája mögé bújás is nevetségbe fulladt. Rogán pechére az Indexnek felvételei vannak arról (mint ahogy nemrég a Népszabadságnak is voltak a helikopterezésről), ahogyan Rogán belép Kertész irodájába, majd fasztuggyakiazaHabony is megjelenik kisvártatva.

A fenti hányásszagú közleményt az teszi méginkább áporodottá, hogy a cikk megjelenése után a hazugság két lábon járó megtestesítője sürgősen lesikálta a Facebook-oldaláról a Kertész Balázs ügyvédsamesszal közös fotó(ka)t. Ahhoz képest, hogy Rogán nem áll vele semmilyen – és főleg nem üzleti – kapcsolatban, még a miniszteri beiktatásán is jelen volt. Kertész a Rogánén, úgy értem. Ahhoz képest, hogy nem áll vele kapcsolatban, hirtelen régi kedves ismerőssé vedlik át a propaganda magyarázkodásában, akihez miniszterúr felugrik egy kávéra, vagy mert éppen elkapta a gyorsfosás az Aulich utcában. Külön bájos, hogy Habonyt is általában pont akkor kapja el. A fosás is...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.