2016. november 16., szerda

A POFÁTLANSÁG NETOVÁBBJA: MÁR AZT IS MEGMONDJA A FIDESZ, MIT GONDOLJUNK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2016.11.16.


Itt a bizonyték: teljesen kiépült a göbbelsi propaganda Magyarországon.

A Fidesz-közeli Századvég gyorsan megkutatja, hogy milyen jól működik a sajtószabadság Magyarországon.

Ezt a Fidesz-közeli Lokál lehozza hírként.

Mindeközben újabb Fidesz-közeli médiabirodalom épül fel a szemünk láttára: a Mediaworks bekebelezésével a Népszabadság megszűnik és a megyei lapok is a Fideszhez kerülnek.
A új birodalom központja, csak hogy a győzelem teljes legyen: a Fidesz közeli cégek által felvásárolt Népszabadság székháza. 
Mindezt egyetlen fillér magántőke nélkül, csupán adóforintokból és EU-s pénzekből építették fel. Ha úgy tetszik: egész Magyarország aszisztálásával, a mi pénzünkből hülyítenek bennünket. 
Milyen szép. Pont, mintha az 1984-et olvasnánk Orwelltől.

A Habony Árpád lapjának titulált Lokálban jelent meg a hír, hogy az emberek kétharmada szerint szabad a sajtó Magyarországon.

Igaz, már a kérdések is torzítottak és sugalmaztak, illetve nem hagytak a válaszadónak lehetőséget álláspontja kifejtésére, de a Fidesz-közeli lap gyorsan megírta: csak a mocskos ballibek szerint van aggasztó helyzet Magyarországon.
Egyébként minden a legnagyobb rendben. Elvégre, minden törvényesen zajlik.

A torzított és tudománytalan kérdésekből összeállított „felmérést” a Fidesz-kormány által odacsurgatott közpénz-milliárdokból fenntartott Századvég végezte el.


Arra a kérdőív összeállítói nem adtak lehetőséget, hogy az emberek véleménye igazából kiderüljön.

Még a végén kiderülne, hogy a magyarok aggódnak a sajtószabadságért. Így, hogy pont most dózerolták le a legnagyobb példányszámú, viszonylag független közéleti napilapot és annak romjain épp
a Fidesz épít médiabirodalmat.

Az a Fidesz, amelyik sorban foglalja el a független szerkesztőségeket, törvényekkel lehetetleníti el a szabad sajtót, vagytitkosszolgálati módszerekkel fenyeget, zsarol,
a neki kedves médiának osztja szét az állami hirdetési milliárodkat, esetleg egyszerűen felvásárol komplett lapokat, ha médiáról van szó
.

A felvásárolt lapok aztán szépen összesimulnak a többi propagandával: már megkezdődött a Fidesz-közelbe került Mediaworks és a kormány házi lapjának, a Magyar Időknek az egymáshoz közelítése...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.