2016. november 26., szombat

A SZEMETEKET KILOPJUK ÚGYIS!

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.11.25.


Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi barátaitól: ezt a balhét most egyedül viszed el, pöcörő!

Mondott érdekes dolgokat, de talán az a hallgatás a legérdekesebb, amit a Szijjártó minisztérium utolsó pillanatos pénzkivonásáról előadott.

- Amúgy ő ártatlan, egy fillért nem lopott el senkitől, a 210 milliárd forintot bizonyára a Murmuc vitte el. Pedig megtehette volna, hogy ő maga személyes lopja ki az ügyfelek szemét, de istenuccse inkább a Murmuc volt.

- Nem kellett volna a magyar brókervilág Overdózából szafaládét csinálni, ha az állam adott volna pénzt a felhalmozott hiányok betömködésére - és a lopás folytatására - plusz Orbán befogja az a lepcses pofáját, és nem kuruttyol a pártrádióban arról: brókercégek=kockázat.

- De még ez sem lett volna nagy gond, mert Toporzékolásügyi miniszterünk összehozta a van-nincs-talánvan-mégsincs-devan ujjlenyomatos Fáraó professzorral, akinek segítségével majdnem sikerült megúszni a bukást. Miután eme apró szívességet bevallotta, a Petike minisztérium pénzkivonásáról - még - mélyen hallgatott. Bennünk pedig - nyilván - fel sem merült a mocskos kéz mocskos kezet mos gondolata...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.