2016. november 3., csütörtök

AKKOR FEJEZŐDIK BE A TOTÁLIS, TELJES ÉS RÉSMENTES DIKTATÚRA KIÉPÍTÉSE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.11.03.


Nyakig ücsörgünk a trutyiban és már annak is tudunk örülni, ha nem hullámzik. Holott pedig de. Hullámzik. A tegnapi – némileg, ám teljesen indokoltan keresetlen hangvételűre sikerült cikkünkben szó esett ugyan a sajtó legyilkolásáról, sőt, máskor is írtunk már erről, de nem lehet elégszer hangsúlyozni, kibontani és megmutatni, hogy mennyire fontos, létfontosságú ügyről van szó.

A 3,3 millió magyar kormánya elhatározta, hogy széttapossa, leMészárolja a teljes nyilvánosságot. Itt már régen nem néhány újságíró megélhetéséről, vagy annak ellehetetlenüléséről van szó, hanem az egész magyar társadalom alapvető jogairól. Az estéről reggelre megszüntetett Népszabadság látványos eleme volt a hatalom gátlástalanságának, de nem az első és nem is az utolsó állomása a totális diktatúra kiépítésének.

Elmondtuk, mindenki elmondta: a közmédia kormánypropaganda szócső, semmi más. Nincs olyan ordas hazugság, amit szemrebbenés nélkül le ne hoznának. Nincs olyan gerinctelen, sunyi hírhamisítás, amit pofátlanul be ne vállalnának. A közpénztévék alkalmazottaitól az MTI munkatársain keresztül a Habonymédiáig mindenki bűnrészes ebben. A szivart rágcsáló, amerikából a nyakunkra telepedett parókakészítő és az ő fánksütő felesége éppen annyira bűnös a sajtószabadság kiirtásában, mint az Origónál dolgozó legutolsó informatikus, vagy a Migránstévé időjósa. Ahogy minden egyes újságíró, médiamunkás is bűnös ebben. Most azok kerültek a pálya szélére, akik jóformán szó nélkül nézték végig az origósok kinyírását.

Holnap pedig azokra kerül a sor, akik most a Népszabisok feje fölött néznek el. Ugyanis a Népszabadsággal együtt 12 megyei lap is az új tulajdonoshoz – szépíthetjük, kerülgethetjük, de a lényeg nem változik, mert a végén mindig ott van Orbán Viktor – került. Kétsége se legyen senkinek, hogy ugyanazt a gennyes pártpropagandát fogják tolni hamarosan, mint mindenki más. Ugyanazt, amit a megvásárolt, vagy az ebből a célból létrehozott lakájmédia...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.