2016. november 11., péntek

ANIKÓ ASSZONYNAK EBBE IS PONTOSAN ANNYI BELESZÓLÁSA VAN, MINT A SAJÁT KIS TYÚKSZAROS ÉLETÉBE

KOLOZSVÁRI SZALONNA - DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.11.11.


...Egészséges moralitású embert semmilyen formában nem érdekel, hogy egy politikus milyen jellegű orgiákon vett részt 5-10-20 évvel ezelőtt. A magánélete viszont addig magánügy, amíg nem száll bele mások magánéletébe. Még az sem releváns, hogy hazudik az életéről, vagy sem. De aki belemegy mindenki más melegségébe és egyfajta politikai programmá teszi ezeknek az embereknek az üldözését, az a saját szennyes, vagy éppen patyolattiszta magánéletét is közüggyé teszi. Aki buzizással, zsidózással, cigánybűnözéssel épített magának szavazói bázist, az előbb-utóbb ott találja magát, ahol most Vona Gábor.

Az, hogy ma Vona Gábor kapcsán nem az a téma, hogy miként végzi a munkáját, hogyan látja el a rábízott feladatokat, esetleg mennyire él vissza a közpénzzel, hanem az, hogy 15 éve homoszexuális hajlamait élte ki éppen (teljesen irreleváns, hogy igaz, vagy sem), az nagyban köszönhető Vona Gábornak. Aki egyre magasabbra tette a kirekesztő uszítás mércéjét, a nagytestvér pedig szép lassan beelőzte. A pöcegödör tartalma most rá, feleségére és családjára fröccsent. Törvényszerűen. Az más kérdés, hogy ha fejet lehajtva, engedelmesen megszavazta volna az élőisten erőlködését, akkor most nem ez lenne.

Ezzel el is érkeztünk a legaggasztóbb vonatkozásához (nem Anikó asszonynak) ennek a történetnek. Hogy újabb mérföldkövét köröztük le a magyar média TV2-vel fémjelzett mélyrepülésének, és a magát kormánynak nevező maffia napi karaktergyilkossági gyakorlatának. A konkrét szereplő(k) személyén túl megint egy lépéssel távolabb kerültünk a normalitástól, az emberi jóérzéstől, a moralitástól és az egészséges jogállamtól úgy általában. Egy olyan országban, ahol az emberek teljesen közönyössé váltak a napi korrupciós ügyekkel kapcsolatban, ott Vajna András bulvármocska mossa az agyakat. Öl, butít és nyomorba dönt.

Ott nem az a kérdés, hogy mennyit lopnak el a képernyő előtt butuló polgártól, hanem hogy Vona Gábor, buzi-e vagy. Ott létkérdés az állampárti maffia számára, hogy a keményen hülye kisember még véletlenül se a teljesítménye, munkája, eredményei alapján formáljon véleményt a politikusokról, hanem a magánéleti trágyájuk függvényében. Ott ezek a mocskos módszerek válnak a normalitás részévé, ott bárkiről, bármikor elkészülhet egy ilyen anyag.

Fentebb kifejtett fenntartásaimmal együtt persze pontosan értem Vona Gábor feleségének fájdalmát és kiborulásának okát. Talán megérteni is képes vagyok. A fenntartásaimat ajánlom figyelmébe, egyúttal üzenem neki, hogy Lévai Anikótól ne várjon csodát. Anikó asszonynak ebbe is pontosan annyi beleszólása van, mint saját kis tyúkszaros életébe. Semennyi. (Ez őt sem fogja felmenteni semmi alól.) Talán Rogán Cecíliával még érdemes lenne megpróbálkozni. Mégiscsak ő a propagandafeleség.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.