2016. november 28., hétfő

AZ EMBERISÉG ELÉRTE AZ ELALJASODÁSNAK AZT A MÉLYSÉGÉT, AHONNAN MÁR NINCS TOVÁBB: LEFÚJTÁK A DEMOKRÁCIÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.11.28.


Hétfő reggel van, de merem állítani, ennél megrázóbb dolog nem fog történni a héten. Az emberiség elérte az elaljasodásnak azt a mélységét, ahonnan már nincs tovább. Ideje harcba trombitálni a NER-t, a TEK-et és a békemenet mindenre elszánt harcosait, a szellemi honvédők fennkölt csapatait és minden hadrafogható hazafit.

Az országra borult a teljes pusztulás árnya és ezen a ponton lehetséges, hogy nincs is értelme tovább küzdeni a fennmaradásért. A Föld perceken belül megszűnik forogni és a kiválasztottak országa, a Nobel-díjasok bölcsője, az illiberális autokrácia tejjel-megvédett akácmézzel folyó kicsiny hona belehullik a végtelen űrbe.

A nagyhírű, nagymúltú és etalonnak tekintett Demokrata című hetilap szerkesztőségének kerítés-lábazatát összefirkálta az ármányos liberális ellenzék, porba sújtva Bencsik András főszerkesztőt és minden hazafit Ásotthalomtól Hugyagig. A megrázkódtatástól bénult munkatársak azóta is pszichiátriai kezelésre szorulnak, de szerencsére ott van a PestiSrácok heroikus gárdája, akik halált megvető bátorsággal
beszámoltak a példátlan, minden kontinenst külön-külön is alapjaiban megrázó eseményről.

Az ellenzék – kétsége se legyen senkinek, hogy csak ő lehetett – az éj leple alatt libafos-zöld festéket tartalmazó flakont ragadott és tönkretette, sőt, meggyalázta Magyarország ékkövét, az egész Andrássy út arculatát meghatározó, a hazaszerető magyar ember lelkét jelképező kerítéslábazatot. A kerítést, amely mögött a hon védelmére szakosodott, elképesztően színvonalas és döbbenetesen olvasott Demokrata szellemi műhelye zsong és búsong.

Adjunk hálát az égnek, hogy az aljas támadások ellenére a néhány ezer példányban kinyomtatott, az interneten egy közepesen ismeretlen blog olvasottságával vetekedő hetilap az Andrássy út egyik palotájában húzhatja meg magát, mindjárt a PestiSrácok mellett.

Ha már a Népszabadságnak pusztulnia kellett, a 168 óra archívuma elérhetetlen, az Origót és a V.S.-t felzabálták a csótányok, a Világgazdaság új irányba állt, a nem kormánypárti weboldalak napról-napra vegetálnak, újságírók kerülnek utcára, órákra bedőlnek a szerverek, a nem közpénzből zabáltatott portálok a napi túlélésért küzdenek és az olvasók adományaiból kénytelenek egyik hónapról a másikra életben maradni, az már feltétlenül országos botrány, hogy lefújták az őseink által nyereg alatt hozott kövekből emelt műemlék lábazatot...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.