2016. november 15., kedd

BŰNÖS LIGETVÉDŐK ÉS A MI PÉLDAKÉPEINK

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Garay Klára
2016.11.14.


Könnyeimet nyelve olvasom, hogy a Ligetvédők miatt a Hungexpo épületeket bontó cégnek többlet költségei merültek fel. Miután egy csomag százas papírzsepit eláztattak a könnyeim, észrevettem magamon, hogy én is nagyon fel vagyok háborodva.

Ezek a gazok már korábban odasündörögtek a Dagály letarolásához is, és megháromszorozták az úszó vb épületének költségeit. Ezek a „nem várt” költségek bizonyára meghaladták az épület félkészen elforgatásának díját. De gyanúsak nekem, hogy hasonló vis major duplázta meg a Fradi stadion költségeit, és más kiemelt beruházásokét is.

Az is szörnyű, amit a Városligetben csinálnak! Védik a VÁROSUKAT, annak látványát, a világ örökségét, a világ első tervezett közparkját, a városlakók egyetlen jelentős kikapcsolódási lehetőségét (mellesleg a jogállamot, az alkotmányosságot, az emberi jogokat…) azaz a város becsületét.

Hogy mit kellene csinálniuk ezeknek a fiataloknak?

Szépen, csöndben belesimulni a NER-be! Részt vehetnének a Nemzeti Együttműködés Rendszerében és még jó fizetést is kaphatnának úgy, hogy nem akadályozzák Szegény Töröm-Zúzom Kft-t...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.