2016. november 8., kedd

HILLARY CLINTON: MEGTESZEK MINDEN TŐLEM TELHETŐT

EURONEWS.COM
Szerző: EURONEWS.COM
2016.11.08.


Hillary Clinton, a demokrata párt elnökjelöltje a New York államban lévő Chappaqua-ban adta le szavazatát férjével, az egykori elnökkel, Bill Clintonnal.

New York állam hagyományosan demokratának számít, 29 elektori szavazatért vív csatát az állam egykori szenátora Donald Trumppal.

- Alázatot érzek, mert tudom, hogy mekkora felelősség jár ezzel, és milyen sok ember számít a választás eredményére, és hogy milyen sokat jelent ez az egész országunknak. Megteszek minden tőlem telhetőt, ha elég szerencsés vagyok ahhoz, hogy nyerjek ma – mondta a jelölt.

Hillary Clinton elvegyült az őt éltető lelkes tömegben, igyekezett minél több emberrel néhány szót váltani, kezet fogni, és részt vett rengeteg közös fotózáson is.

A helyszínen több tucat híve gyűlt össze, hogy személyesen is biztosítsák támogatásukról. Felmérések szerint Clintont elsősorban a spanyolajkúak, a nők, és a környezetvédők támogatják.

Ha megválasztják, ő lehet az Egyesült Államok első női elnöke, aki az ország első afro-amerikai elnökét követi a Fehér Házban.


EURONEWS (LIVE) ITT NÉZHETŐ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.