2016. november 8., kedd

MEGVÉDTÉTEK, MEGÜZENTÉTEK, MEGMUTATTÁTOK, ALIG TIZENHUSZONMILLIÁRDBA KERÜLT, DE AKKOR HOLNAPTÓL ABBAHAGYJÁTOK VÉGRE A SIRÁNKOZÁST, KÓSA, RÁGJAM MEG A ZÚZÁDAT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.07.


... Nincs az a hazaszeretet, amiért egy ekkora üzletről lemondanátok. Hülyék is lennétek.

Az van, Lajos, hogy miközben az alaptörvényetek módosításának konkrétan se értelme, se következménye nincs, Rogán üzletén kínosra loptátok magatokat. Az alaptörvény módosításának számotokra nincs tétje, sőt, azon sem lepődnék meg, ha örömtáncot lejtenétek az esetleg elbukása esetén. Nektek ugyanis nem az a célotok, hogy a mondat végére kitegyétek a pontot, nektek a háború, a kampány, az ágyudörgés kell. Ha nem megy át a szavazógépezeten az egyébként is tök fölösleges módosítás, lehet elölről kezdeni a hazaárulózást, köpködést, visszamutogatást. Ha összejön (és márpedig mindig van annyi idióta az ellenzék soraiban, aki nem tudja, melyik világon van), akkor majd lehet söprögetni a téglaport a mellkasotokról, hogy na, ugye.

Csak az a baj, Lajos, hogy mindeközben már nemcsak migránsok nincsenek, de az újegységen kívül rekedtek már tegnap is látták, a belül rekedtek meg előbb-utóbb megértik: ennek a kurvadrága hisztériának köze nincs semmihez. Attól, hogy ti megszavaztok bármit, és annak az ellenkezőjét is, a migráció trendjei nem változnak. A nagyon hülye hívőnek is leesik előbb-utóbb, hogy átvertétek őket. Európa még arra sem méltatott, hogy a hamubasültpogácsás, személyiségzavaros Zsándárkot kiröhögje a 98%-os felhatalmazásával együtt, már a V4-ek egy részének is csavarja az orrát a szabadságarcotok bűze.

El kéne engedni ezt a sztorit végre, Laller. Tákolmánymódosítás ide, vagy oda, minden oldalról hull rátok a szar. Pharaon professzorral és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő állami hatóságok szakmaiatlan, pancser működésével az élen. Remélem azért holnap hiánytalanul jelen lesztek, szavaztok bőszen, és a homályos tekintetűt sem szólítja el semmilyen halaszthatatlan közfeladat, ha már több mint egy éve ezzel teszi pokollá az életünket. A hazaszeretetet meg ti ne vegyétek a büdös szátokra. Te főleg ne, Lajos. Azt se tudod, mit jelent. Kösz.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.