2016. november 16., szerda

MERT MÉGIS KI AZ A HOSSZÚ KATINKA, HOGY CSAK ÚGY BESZÓLOGASSON A KERESZTAPÁNAK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.11.16.


....A méltatlan hőzöngéseket megelőzendő: Katinka a működésképtelen, ócska módszerekkel operáló, anyagi érdekek mentén szerveződő úszószövetség ellen emeli fel immár sokadszor a hangját. Mert mióta legutóbb felemelte, semmi nem változott.

„Az, hogy a magyar úszás soha nem élt jobb napokat, egyszerűen nem igaz. Rosszabb lett”

– írja a sportoló, aki szerint a magyar úszásra legártalmasabb tényező maga
Gyárfás, akinek le kellene mondania. Ugyanis az általa irányított szövetség nem biztosítja a megfelelő felkészülési körülményeket, ellenben zsarol, ígérget, megfélemlít, a sportolók keserves munkájával sajátjaként dicsekszik, nem az úszásról, és még kevésbé az úszókról szól. Hosszú Katinka nem csak magára és versenyző társaira, hanem azokra a gyerekekre, fiatalokra gondolva állt ki újra a nyilvánosság elé, akik elhivatottan vágnak bele az úszósportba, és akik számára a jelenlegi helyzet nem kínál jövőt.

A MÚSZ terjedelmes-ömlengős, pártközpontok sajtóirodáiban fogant dörgedelmekre emlékeztető közleményében természetesen elutasította a vádakat (egy állítás, egy tagadás és minden megy a maga útján), hosszasan sorolták, mennyi mindent tettek az úszóért. Igen, meg kell a szívnek szakadni, személyesen Gyárfás Tamás intézte el neki, hogy miután hazatért Amerikából a Vasas szerződtesse egyedi nagyságrendű havi fizetésért, valamint autót és biztosítást is kapjon.

Aztán a leggennyesebb személyeskedő stílusban szálltak bele Katinka férjébe is, majd nagylelkűen biztosították, hogy a viták ellenére továbbra is a magyar úszósport egyik főszereplőjének tekintik, csak éppen a kurv*anyját neki. A legszebb rész viszont mégis az, amikor kvázi azzal is megvádolták, hogy a fejébe szállt a dicsőség: „ahogy sokasodtak Hosszú Katinka sikerei, úgy változott meg a sportág szakvezetőivel szembeni viselkedése, holott egyre több eredmény igazolta annak a mondásnak az igazságát, hogy immár lett volna mire szerénynek lennie”...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.