2016. november 12., szombat

ORBÁN STADIZÓLEUMÁBAN KÖZPÉNZBŐL SZEDIK A SZOTYIHÉJAT

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2016.11.11.


A Kárpátok Középpályásának vannak ötletei a hobbijával és annak finanszírozásával kapcsolatban. Pont olyan ötletei, mint amilyen azoknak szokott lenni, akik még két forintot nem termeltek meg önállóan: ügyeskedjünk addig, amíg a hobbikát fizesse az államka. Nem kell szemérmesnek lenni, mint a többi hasonló csapat/akadémia, akik személyi jellegű ráfordításokra 0-13 fő után kértek egy kis pénzt, lófaszt mama!
A stadizóleum működtetése körül 112 embert fizessen az állam, legyen olyan szíves.

Azt elképzelni nem tudom mi folyhat a Puskás Akadémián, amihez 23 karbantartó és 22 takarító szükséges, mert ugye nem a nézők iszonyatos tömege retkeli össze és bassza szét a létesítményt. Viktorék így összeszotyizzák a VIP-t? Ráadásul vandál módra szanaszét vernek mindent? Lehányják a falakat boldogságukban és szétverik a budikat bánatukban?

És ezek akarnak rendpárti társadalmat?


Vagy a játékosok, akadémisták csinálják ezt? Mekkora lehet a káosz egy olyan helyen, ahol több karbantartót és takarítót kell foglalkoztatni, mint a falunak közmunkást? És mekkora lehet a csóróság, ha mindezt nem szégyellik az állammal finanszíroztatni? Mészáros Lőrinc 2010 óta minden évben megduplázta a vagyonát - 2016-ra a 31. helyen áll 23,8 milliárddal - a csapat legnagyobb rajongójának és országlásának jóvoltából,  Puskás Akadémia meg "rongyos százmilliót" kénytelen koldulni az ugyanaz az ember vezette államnál?

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.