2016. november 23., szerda

ORBÁNÉK GYÁRFÁST SEM VÁLTHATJÁK LE HIVATALOSAN, ÍGY FELFELÉ BUKTATJÁK

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2016.11.23.


Hosszú Katinka és az úszók ultimátumot adtak a Magyar Úszószövetségnek és a teljes vezetőség lemondását követelik. Gyárfás nem mond le „ő nem az a típus”. Viszont a háttérben hatalmas szervezkedés folyik az eltávolítására. Láthatóan Orbán Viktornak sincs túl sok kedve elengedni az egyik emberének a kezét - de kénytelen lesz megtenni...

...Az általunk kívánt helyzet megvalósulásának legfontosabb feltétele, hogy a Magyar Úszó Szövetség jelenlegi, közel 20 éve regnáló vezetése - amely mögött megszűnt az az egység és bizalom, amivel az úszó társadalmat képviselni tudja – távozzon, és adjon teret az új korszak megszületésének."

"A feltüzelt versenyzők tévúton járnak, követeléseik megalapozatlanok" – válaszolt erre a Magyar Úszó Szövetség elnöksége; Gyárfás Tamásék szerint egy-egy negatív történés ellenére a magyar úszósport sikeres.

A MÚSZ hosszasan ecseteli a sikereit, a bővülő uszodákat, az idilli körülményeket a készülésre. Nem is beszélve az átlátható pénzmozgásokról. Mindig hangsúlyozzák azt is, hogy mennyire nyitottak a kommunikációra és az építő javaslatokra – míg Katinkáék nem.

A HVG viszont úgy tudja: a Fidesz és Orbán Viktor hamar „le fogja zárni” a dolgot. A hvg.hu-nak háttérben nyilatkozó fideszes politikus szerint egyértelmű, hogy Gyárfás nem vezetheti tovább a szövetséget, a legfőbb dilemma az, mint mondta, hogy ezt hogyan értessék meg, fogadtassák el vele, mert nem az a típusú ember, aki magától lemond.

Így valószínűleg Gyárfást felfelé buktatják, hogy ne álljon bosszút: valamiféle, a mindennapi ügyek kezelésétől elemeltebb pozícióban, mondjuk, tiszteletbeli elnökként dolgozna tovább. Állítólag az Emmiben már Gyárfás utódjáról is megvan a határozott elképzelése. 


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.