2016. november 3., csütörtök

PHARAON PROFESSZOR

GÉPNARANCS BLOG
Szerző: fsp
2016.11.03.


Nem az a legnagyobb baj, hogy Ghaith Pharaon Orbán Viktor szomszédságában lakik, és hogy a körözött szaúdi milliárdos ráadásul üzletel is a Nemzet Vejével, vagyis, Tiborcz Istvánnal, a miniszterelnök lányának férjével. Baj ez is, persze, hogy az.

A probléma ennél súlyosabb.

Hogy Ghaith Pharaon kicsoda, azt csak mostanában kezdi kapiskálni a magyar közvélemény. Pontosabban a magyar közvéleménynek az a fele, akik olvasnak újságot, néznek tévét, internetet. Nem a Magyar Időket és a Magyar Hírlapot olvassák, nem az Origót, a 888-t nézik az interneten, nem a köztévét, valamint a TV2 műsorait bámulják. A sajtónak arra a kis szigetére gondolunk, ahol még hírek vannak és információk.

A közvélemény érdeklődőbb része már kezdi sejteni, amit Orbán és társai régóta tudnak. Merthogy, és ez a baj Ghaith Pharon tündöklésével, ettől bűzlik, de nagyon ez az egész történet, hogy például Pintér Sándor belügyminiszter már régóta tudja, hogy létezik ilyen nevű ember. Még akkor is létezik, ha a hivatalos államtitkári megfogalmazás szerint most épp nem tartózkodik Magyarországon, és nem is él itt életvitelszerűen.

Nyilván jó ideje tud róla Polt Péter legfőbb ügyész is, valamint a hírszerzés, és mindenki, akinek dolga lett volna, hogy Ghaith Pharaon – ahogyan Orbán Viktor a parlamentben nevezte: Pharaon professzor – ne szabadlábon legyen, hanem az FBI által elfogottak kenyerét egye valamelyik amerikai börtönben...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.