2016. november 12., szombat

RETRÓ MINDEN MENNYISÉGBEN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Digger
2016.11.12.


Elég nehéz hét van (majdnem) mögöttünk, úgyhogy a sok komolykodás, amerikai elnökválasztás, stb. után szerintem ma lazíthatunk egy kicsit, félig-meddig a múltba révedve. A révedésre Digger posztja ad majd alkalmat, de a kommentekben akár beszélgethetnénk arról is, kinek melyik korszak a kedvence akár zenében, akár öltözködésben, autókban – döntsétek el ti, de csak miután elolvastátok és végignéztétek Digger posztját. (Ha már: zenében nekem bejön a 80-as évek, öltözködésben meg szerintem jó az, ami most van.)

Ez a nap a lányomról szólt. Az ő hobbija a retrókorszak, a pin up világ, és minden, ami ehhez kapcsolódik. Amerikaiautó-kiállításokon vesz részt modellként, korhű ruhákban és most kapott felkérést egy ilyen témájú naptárfotózásra.

Ez a poszt is róla szól, mert a barátjával együtt meghívtam az idei Retrófesztiválra Newbury-be. Mi tavaly már voltunk és óriási élmény volt. Az idei, ha lehet fokozni, még jobban sikerült. Erről írok most egy képes beszámolót a teljesség igénye nélkül, mert ezt látni kell.

Az idén jött Zoli barátom is családjával és egyszerre értünk a rendezvény parkolójába, ahol mindjárt csináltam is egy fotót a lányomról és Zoli lányáról. Azt hiszem, mindketten büszkék lehetünk.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.