2016. november 4., péntek

TERRORISTA A SZOMSZÉDOM

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Vak Ond
2016.11.04.


Nem! Jóképűnek nem mondható, ránézésre vagy 15 évet kaphatna. De különben? Ha ismernétek úgy mint én, akkor tudnátok, hogy valójában néhány emberöltőnyi kijár neki. De szerencsére nemtudjátok!

Titkosított. Szigorúan államtitok 3000-ig. Nem elírás. Biztos ami titkos. Barátom, a letelepedési kötvényes G-vel – nevezzük csak Alinak az egyszerűség kedvéért – már pár éve iiiigen jó üzleti kapcsolatban vagyunk. Sőt! Már a családjaink is össze-összejárnak úgy szicíliai módra. Hol itt, hol ott. Úgy fogalmaznék Antibarátomat idézve, hogy a sötétszürke zóna üzleteit építjük fel ilyenkor is a kölcsönös haszonelvűség mellett. Ezen a szinten ez már nem is nehéz. No nem a letelepedési kötvényüzletemre gondolok, amit a strómanjaimon keresztül futtatok, hanem egy zsírosabbra.

Rengeteg pénzből könnyen lehet rengeteg profitot teremteni, főleg, ha mi alkotjuk meg a körülményeket és a húsosfazekak a mi felügyeletünk alatt gőzölögnek. Ennél csak az a jobb, hogy nálunk a már kifosztott fazekakat hátrahagyva mindig újabbakat dézsmálhatunk meg. Sőt! Ezen a szinten már megnyílt a lehetőség, hogy mások húsosfazekaiba is nyúlkálgassunk, főleg, ha azokat szemérmesen távoltartja magától a tulajdonosa bármilyen oknál fogva. Például, mert valamilyen okból annak környezetünk részéről a megítélése kellemetlen, nem szalonképes, de ezzel együtt nagy érték van benne. Például fegyverek, amelyeket nagyhaszonnal el lehetne adni. De hogyan is kapcsolódik ehhez a gyermekkatonaság generálása és támogatása, a menekülthullámok gerjesztése, táplálása és ezzel az embercsempészet üzletébe való beszállás? A terrorizmus anyagi támogatása?

Háború szítása és kiterjesztése, A terroristák fegyverhez juttatása? A háború elől menekülőkkel való fenyegetésből a politikai haszon lefölözése, az EU tőkéjének megcsapolása?

Hát ezek már mind csak ujjgyakorlatok a bennfentes rutinos irányítók részéről...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.