2016. november 16., szerda

TORGYÁN-SZINDRÓMA: TRUMP GYEREKEI A FEHÉR HÁZBAN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.11.15.


Máris beütött a mentálisan korlátolt képességű afrikai diktátorok nepotizmusa. Trump a két fiát (Eric és Donald Jr.), Ivánka lányát és annak férjét (Jared Kushner-t) a Fehér Ház tanácsadójává nevezné ki, akik hozzáférnének szigorúan titkos minősített államtitkokhoz is.

A magyarokat Torgyán légügyi dinasztiájára emlékeztetheti, ötvözve a chile-i cseresznye csodájával, továbbá olyan helyi magyar kiskirályokra, ahol a gyerek a hírigazgató, a feleség az iskolaigazgató, az egyik vej a kiadó vezető, a másik a személyes tolmács, stb.. Ehhez hasonlók Azerbajdzsánban, Észak-Koreában, a Maldív-szigeteken vannak, ezen kívül leginkább az istentelen Borgia pápákra volt jellemző.

A dolog szépsége, hogy amiért Clintont a leghevesebben támadták, ami soha nem is igazolódott be, hogy a magánszervere használata közben az emailjeiben minősített adatok, államtitkok kerülhettek ki, azokat most hivatalosan fogják átadni illetéktelen családtagoknak, Trump fiainak, lányának és a vejének.

Trump gyerekei illetéktelennek számítanak, hiszen nem szakemberek, nem hozzáértő szakmabeliek, hanem kívülről jött rokonok. Őket semmi nem teszi alkalmassá, azon kívül, hogy Trump rokonai. Ilyet csak afrikai banánköztársaságok helyi császárai tesznek. Igazi alkotmányos demokráciában példa nélküli. Ezt még Torgyán sem tehette meg a légügyi dinasztiával. Orbán saját lábon álló lánya és veje már nepotizmus része, de az Orbán-rendszer nem alkotmányos demokrácia, hanem diktatúra...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.