2016. november 19., szombat

VÁLTSON-E MAGYARORSZÁG IDŐZÓNÁT?

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2016.11.19.


A parlament gazdasági bizottsága támogatta a jobbik javaslatát arról, hogy Magyarország lépjen át a kelet-európai (UTC+2) időzónába és törölje el a nyári időszámítást. You went full retard, Hungary. Never go full retard.
 
Gondoltam, összeszedem a jó és a rossz érveket a témával kapcsolatban, mert még mindig adok némi baszást annak, hogy mi történik Magyarországon, de egyrészt igazából már nem, másrészt meg a jó érveket már összeszedték ebben a cikkben, tessék elolvasni, a rossz érveket meg nem akarom reklámozni.
 
Nem mintha számítana. Már rég nincs helye az érvelésnek, a gondolkodásnak, az utánanézésnek, a tanulásnak. Azt, hogy Magyarország átlép-e a kelet-európai időzónába vagy sem, Orbán Viktor fogja eldönteni olyan szempontok alapján, amikre gondolni sem merek.
 
Így hát diktálom az eredményt, aztán lesz, ami lesz.
 
A válasz az első kérdésre: Magyarország helye csillagászatilag, gazdaságilag és kulturálisan is a közép-európai időzónában van. A válasz a második kérdésre: a nyári időszámítás előnyei felülmúlják a hátrányait. Deal with it, Hungary.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.