2016. december 3., szombat

A GYEREKEITEK, UNOKÁITOK IS AZÉRT FOGNAK DOLGOZNI, HOGY RABSZOLGÁK LEHESSENEK AZ ORBÁN NEVŰ ORSZÁGBAN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.02.


Na, drágáim, mesélek nektek valami szívet melengetőt. Van itt nekünk olyan emberünk széles e hazában, aki felkel reggel, és este úgy fekszik le, hogy 14 darab szálloda került a nevére, pedig már volt neki vagy három. Majdhogynem szóra sem érdemes, bárkivel előfordul. Hát nem megmondta az aranyszájú Lázár János is, hogy ez ugyanolyan vállalkozó, mint bárki más a honban. Akkor meg?

Aztán másnap reggel kinyitja a budiajtót és kiesik rajta egy tévé. Hát nem az is az övé lett hopphirtelen? Nem mintha az Echo Tv-t eddig nem 18-an nézték volna Széles Gáborral együtt, de akkor is csoda csoda hátán mindaz, ami Lölö de Mészárossal történik, mióta a fülkeforradalom és a polgári-nemzeti öntudatba öltözött maffia rászabadult az országra.

Miközben mi pislogunk és már rég nem tudunk se köpni, se nyelni, a víz- és gázszerelő disznópásztorral csak úgy történnek a csodák és a varázslatok. Nem tudom, mi lenne velünk, ha atomfizikusnak tanul. De mert nem, így bárgyú faszparasztnak tanult (igen, tudom, hogy nem lehet ilyen borzasztó csúnyán beszélni, de állítólag vége a politikai korrektség korának, szóval hagyjuk a dagadt ruhát másra). Aki alulfizetett rabszolgákkal húzatja az igát a 3 tizenkettedik hatványával leírható számú cégében. Ő a seggbuta gázszerelő, aki soha nem tudja előre, hogy másnap mi zuhan a nyakába, aki statisztává nőtte ki magát saját mangalicatrágyás életében, aki ezúttal
rátette a patáját a Hunguest Hotel Zrt. által birtokolt 14 darab szállodára. Vagyis mondták neki, hogy erre is neki kell rátennie a lábát, mert ilyen a film. Tévécsatornája pedig még úgysem volt, ráadásul ezzel megnyílt a lehetőség Széles Gábor migránsfóbiás kisnyugdíjas előtt, hogy kikapcsolja végre azt a szájbatekert gravitációt ahelyett, hogy egy veszteséges rakás fos tévébe lapátoljon százmilliókat.

Miért Széles Gábor golf-wellness-Ikarus guru görnyedjen ketté, hogy talicskázza a pénzt a veszteséges, korszerűtlen, a Bayer Zsoltok és kengyelfutó sültbolondok számára színpadot biztosító Echo nevű propagandatévébe, amikor arra van a csilliárdnyi közpénz? Miért öljön bele évente 700 milliót a semmibe, amikor egyik zsebből a másikba vándoroltatott adófizetői pénzből meg lehet tolni az Orbán seggéből közvetítő csatornát? Miért ne Mészáros Lölönek legyen 17 szállodája, amikor az lehetne sok kisebb vállalkozásé, amikor állami támogatás eső készül lehullani a nemzeti turizmusba, ahova Orbán Ráhel már mind a két saját lábát beteheti?

Emberek! Mangalicák, szállodák, média, termőföldek, építőipari vállalkozások, milliárdok, jachtok, kastélyok, jószerencse, az újraszabályozásra váró közétkeztetési biznisz ígérete, újabb és újabb letarolt piaci ágazatok. Hat nyomorult év alatt egyre csak növekszik a Mészárosnak nevezett daganat a nemzet testén. Akit – lássuk be – nem volt könnyű megtalálni. Egy ilyen sötét, ostoba csicskát, aki lehetőleg fel se fogja, miket vitetnek véghez vele, az önkéntes beleegyezésével, akit azért tartanak, hogy az ívet ő kapja, ne a megbízója, a zavaros tekintetű nemzetrontó...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.