2016. december 19., hétfő

A KERTVÉGI POTTYANTÓS ÉS A DISZNÓÓL KÖZÖTTI FÉLÚTON SZOCIALIZÁLÓDOTT TÁJPARASZT DEFINÍCIÓJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.18.


Azt hittem, hogy erről a témáról két napja mindent leírtunk, ami leírható volt, bár akkor én még nem szembesültem ezzel a néhány másodperces tömény vizuális, auditív és intellektuális moslékkal, ami az Orbán-Havasi duó brüsszeli szereplésének fél percét ragadja meg. Nem fogom megismételni mindazt, amit szigorúan a nemzetközi sajtóakkreditációval rendelkező, egyébként emberi és szakmai értelemben egyaránt megalázott újságíró és a hatalom viszonyáról már korábban világossá tettünk.

Ennek ellenére a fenti fél perc olyan kőkemény summázatát és keresztmetszetét nyújta a pillanatnyi magyarországi elme-, köz- és morális állapotoknak, hogy feltétlenül szükségesnek érzek összefűzni pár gondolatot a cifra nyomorúságon szocializálódott téesz-elnök és udvari komornyikja által előadott villám-kamaradráma kapcsán. Rögtön miután az undortól kifordult gyomromat visszatuszkoltam a helyére.

Nézzük meg jól ezt a videót, jegyezzük is meg, ha egy mód van rá, bár újabban olyan sebességgel érünk le naponta a magma újabb és újabb, addig ismeretlen mélységeibe, hogy szinte lehetetlen ilyet kérni bárkitől. Azért vegyük jól szemügyre azt az arrogáns, nyegle, öntelt ábrázatot, azt a hanyag-laza testtartást, azt a minden emberi, őszinte gesztustól mentes szereplést, amit a kamera kedvéért lenyom.

Ez az ember Magyarország miniszterelnöke, aki – ha netán bárki azt hinné, hogy nem volt tisztában a bekapcsolt mikrofonokkal és a működő kamerákkal, akkor felejtse el sürgősen – miután eljutott az agyáig, hogy a csicskája fényévekkel túllihegte a munkaköri leírásában és önnön szervilis értékrendjében szereplő elvárásokat, ilyen gyalázatos módon próbálta menteni a helyzetet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.