2016. december 9., péntek

ÁLMUNKAT A TEK ŐRZI, KÖZBEN A BUKSZÁNKRA NÉMETH SZILÁRD VIGYÁZ

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: Somfai Péter
2016.12.09.


Nagyon téved, aki azt hiszi, hogy ebben az országban bárki akár csak egyetlen nap álomra hajthatja a fejét anélkül, hogy ne dübörögne ezerrel valamilyen rémisztgető plakátkampány. Naponta csempészik be az agyunkba: harc van. Háború van. Brüsszellel, menekültekkel, rezsivel… Ez az a három „pillér” amelyre úgy támaszkodik az Orbán-kormány propaganda gépezete, mint vénember a járókeretére. Tapodtat nem tehetünk ezek nélkül.

Még szinte be sem fejezte a miniszterelnök biztonságpolitikai főtanácsadója az ijesztgetést, máris előállt a migráns-mumussal Szijjártó Péter. Ne akarjunk Bécsben, Münchenben, Párizsban forralt bort inni a karácsonyi forgatagban, érjük be az itthoni kirakodóvásárokkal, sült virslivel, pecsenyével, mert a sötétben ott bujkálnak a terroristák. Itthon biztonság van, a TEK őrzi az álmunkat.

Németh Szilárd meg a bukszánkat. Alaposan az orrára koppintott a kormány az embereket kizsebelő szolgáltatóknak, és megvédte a rezsinket. Nem is csak úgy általában - különösen a nyugdíjasokét. Mert nekik nem jár fizetésemelés, nyugdíjemelés is jó esetben csak 1,6 százalékban. Adócsökkentés sem, mert ahol ők adóznak, ott szó sincs ilyesmiről. Már az első rezsicsökkentés után felsóhajtottak az idősek, a villany- és gázszámlán megtakarított egy-két ezer forintjukkal valósággal megrohamozták a boltokat - állítja a biztos. Biztosan csőstül vásároltak plazmatévéket és új telefonokat...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.