2016. december 14., szerda

AZ 5 KEDVENC SZOKÁSA A SIKERTELEN EMBERNEK

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.12.14.


Köszi, hogy kattintottál a címre, mert érdekel téged, hogy mi a sikertelen emberek 5 kedvenc szokása... Hogy miért érdekel ennyire? Mert újfent önigazolást keresel, hogy te miért nem vagy sikertelen. Mostmár biztosan nagyon kiváncsi lehetsz erre az 5 pontra. Bár teljesen mindegy, hogy milyen sablon demagóg baromságokat szedek össze neked, akkor is szuperjó lesz, mivel megtalálod a kiskapukat. Ugorhatunk a végékövetkeztetéshez?
Te nem vagy sikertelen ember!
És most beszélhetünk felnőtt emberek módjára, akiket nem lehet irányítani és befolyásolni össze-vissza? 
Azért született ez a cikk, hogy bebizonyítsam neked: Senki nem rendelkezik a sorsodról, maximum elhitetnek veled dolgokat. De végül te döntesz jól vagy rosszul. A döntéseid következményeként érzed magadat sikeresnek vagy sikertelennek. És ezen következmény függvényében keresel önigazolásokat ezekben a cikkekben. Te szeretsz jól dönteni?
De mitől jó egy döntés? Attól, hogy más rábólint? A végén jó lesz az eredmény? De mitől jó az eredmény? Mert teljesülnek az elvárásaid? De az elvárás szubjektív! Akkor ki dönti el végső soron, hogy mi jó és mi nem? Mi a sikeresség mércéje, mi a sikertelenség esszenciája? 
Most szinte biztos vagyok benne, hogy a legtöbben kezdtek idegesek lenni! Várjátok már a pontokat, hiszen csak egy lineárisan levezetett sablonba tudjátok saját magatokat betuszkolni. A komplexebb gondolkodás azért nehéz, mert nincsen elöttünk példa. Mindenkinek egyedi és mindenkinek saját magának kell ezt a világot, gondolkodásmódot létrehoznia. 
De rendben, beadom a derekam, viszont nem adom magam könnyen! 5 tudományosan bizonyított szokást írok le neked, amit magadnak kell értelmezni! Az alábbi szokások közül 3 jó és 2 rossz szokásnak minősül, amiből összeáll a sikertelen emberek kedvenc szokása. Képes vagy megkülönböztetni a jót a rossztól? A végén elmondom a megoldást?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.