2016. december 28., szerda

AZ ILYEN MOSLÉK EMBEREKNEK MI VAN A LELKÜK HELYÉN?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.28.


...Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, hogy nem szorul annyi szégyenérzet, hogy legalább nyilvánvalóan éhező emberek kapcsán befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon, de könyörgöm, ilyen mélyre hogy lehet süllyedni? És aztán meg nem értett zseniként picsogni hogy lehet?

Ide figyelj, Kiszelly! Az kurvajó, hogy szerinted a kormányod minden kormányok legjobbika és hálót adott a halhoz és oktatás és földi paradicsom és minden tökéletes. Az is egy dolog, hogy politológus létedre képes vagy még mindig az elmúlt hat év előtti elmúlt nyolc évvel, sőt Bokros-Gyurcsány-Bajnaival zsibbasztani az agyunkat, mint a legbüdösebb, pártközpontban fogant propaganda-közlemény. Igen derék és bátor dolog továbbá egy Isten háta mögötti jelentéktelen blogon zárójelben megjegyezni, hogy persze-persze, szegénység mindig volt, most is van, ezután is lesz, de miért nem csaptad az asztalt Kiszelly, hogy a közpénzmédia elhallgatja a szegénységet, hogy a kormánypárt politikusai meg egyenesen tagadják azt, és hogy úgy számoltátok fel a szegénységet (ti, nem liberálisok), hogy nem méritek?

Majd ha ezekre mind felvontad a szemöldököd és felháborodtál, akkor hazudhatod, hogy milyen fasza kormányod van, mert adott hálót a halhoz és azt mondta, hogy 47 ezerből meg lehet élni. Ja, és a Blahán nem éhezők állnak sorba egy rohadt tál meleg ételért, hanem a liberális ármány és métely és rontás akarja megvezetni a nemzeti érzelmű magyarokat.

Kiszelly, ez a szöveg még egy G. Fodor-féle szennylap kommentszekciójában is kínosnak és borzasztónak számítana. Te meg arccal, és felkent politológusi címeddel vagánykodva véresen komolyan nyomod. Ez a durva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.