2016. december 2., péntek

AZT MEG NEM TUDJÁK AZ ÁPOLÓK ELMAGYARÁZNI A VEZÉRNEK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.12.02.


Jelen állás szerint az van, hogy az Európai Unió nem demokratikus, de mindjárt megbuknak ők a francba. Ezt az Orbán nevű hirdette ki a szokásos pénteki igehirdetés keretében. Mert az van, hogy már a demokráciát is ő definiálja. Konkrétan akkor van demokrácia, ha az van, amit ő mond. Ez így Magyarországon működik is, mert olyan maffiahálózatot sikerült kiépíteni, hogy kevesen mernek ellentmondani, az sem jut el a felséges füléig. A demokrácia azonos a mélységes kussolással.

Az a baj, hogy az Uniót még nem sikerült letaposni. Pedig mennyire jól működne minden, ha Mészáros Lölö és Tiborcz vő szétdobná egymás között az összes uniós beruházást, ugyanők – kiegészülve Vajna fánksütödéssel és az ismeretlen Habonnyal – felzabálnák minden országban a médiát. Akkor rendesen kuss lenne, az Orbán nevű megnyugodna és Nárcisz kutya venne magának pár kastélyt Franciaországban és néhány jachtot.

De az a keserű igazság, hogy még csak kerítésen belül megy ez az újfajta demokrácia, még csak a magyar média van disznótenyésztők, ösztönös kőfaragó-vitrinőrök és parókakészítők kezén. Még csak itt nem mer mukkanni senki, ha jót akar magának. Tehát az országban már teljes a demokrácia. Bármelyik kormánytag bármelyik szabadon választott újságban, weboldalon, rádióban, vagy tévében akkorát hazudhat, amekkora csak ráfér az arcára.

Nincs már mit demokratizálni. Azt meg nem tudják az ápolók elmagyarázni a vezérnek, hogy akkor sem lesz ő Európa császára, ha a feje tetejére áll. Azt sem érti, hogy a demokrácia nem ott kezdődik, ahol ő a teljhatalmú uralkodó. Vagy érti, csak nem érdekli...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.