2016. december 24., szombat

BOLDOG KARÁCSONYT ORBÁN VIKTOR

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zsebesi Zsolt
2016.12.24.


Azt szeretnénk, hogy Orbán szent jobbja minél hamarabb bebalzsamozva, erekjeként a Terror Házába kerülne Szűz (Schmidt) Mária oltalmába ajánlva.

A magyar emberek elégedettek és bizakodóak. Az ország egy vakvágányon, de azért mégiscsak sínen van. Boldogok a magyar hajléktalanok és a lelki szegények is, mert övék Mária (köz)munka alapú országa, ahol Orbán Viktornak – Mészáros Lőrinc tehetségének és szorgalmának köszönhetően – megint gazdag karácsonya lehet. A jelképes jászolhoz a magyar katolikus egyház – ha nem is ingyen, mert bőkezű költségvetési támogatásért cserébe -, az ünnepek alatt is zavartalanul szállítja a békésen bégető birkákat. A magyar emberek – szemben a rothadó nyugat keresztény értékeit vesztett tömegeivel – bizakodva nézhetnek a jövőbe, hiszen Orbán Viktornak jól sikerült az idei kolbászfüstölés. A halszagú házi pálinka ugyancsak egészségesen párlik a sifonérban. A nemzeti kóser kocsonya meg mindjárt ott remeg a lakossági fórumra invitált, de előtte sajtótájékoztatón földig alázott ismeretlen magyar újságíró mellett.

A Puskás Akadémia FC csapata felívelő pályára fordult. December 11-én legyőzte a Soroksárt. Felkerült a pont az i-re, amikor szakmai vezetőnek a focivilág géniuszát, Pintér Attilát szerződtették. Egyenesen a Mezőkövesd Zsóry FC-től. (Ipszilonnal!). Ez minimum továbbjutást jelenthet a Bajnokok Ligájában. A selejtező első köréből akár a másodikba, ha előtte sikerül visszakerülni az NB I-be. A budai várban, a tengerszint feletti 175 méteres magasság miatt oly ritka levegőben is jól halad az illiberális demokrácia égbe törő szentélyének építése. A felcsúti Napóleon hamarosan a budai vár erkélyéről – a magyar társadalom ellen nem állására támaszkodva – tehet magasról a magyar demokráciára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.