2016. december 11., vasárnap

CSÚNYÁN POFONVÁGJÁK MÉG A BUDAPESTIEK A FIDESZT EZÉRT AZ ÁMOKFUTÁSÉRT

NYUGATIFÉNY BLOG
Szerző: Nyugatifény
2016.12.11.


Ritka az olyan nap, amikor nem ütközik, nem gyullad ki, vagy nem füstöl valamelyik metró.

Az utasok élete az egyik vonalon attól függ, hogy a szél nem fúj-e falevelet a pályára, a másikon meg csak az isteni gondviseléstől. A csutkára lerohasztott hármas metrón a szakemberek szerint bármikor bekövetkezhet egy tragédia.

Szerencsére "nem sok" ember életével játszanak: a kék metró félmillió utast szállít naponta – többet, mint az összes MÁV-vonat egy nap alatt.

A hetedik éve teljhatalommal kormányzó brancs nyíltan mostohagyerekként kezeli a fővárost. A budapestiek által befizetett napi 18 milliárd forintnyi (!) adót elvonják, a nyakunkra ültetett polgármester meg leginkább az utcák átnevezgetésében, a fairtásban, meg a visszamutogatásban jeleskedett.

Országosan is borzalmas a fideszes uralom, de a fővárosban fokozottan kiütközik minden anomália. A hármas metróra félve száll fel az ember, vagy rettegve küldi iskolába a gyerekét. A hajléktalan-ellátás katasztrófa, a közbiztonság több kerületben kriminális. Csak a taxis hiénáknak meg a BKV-ellenőrnek / securitysnek öltözött köztörvényes verőembereknek nincs félnivalójuk. A zöld területeket láncfűrésszel irtják, a dél-pesti kórházban nem vesznek észre egy több napos hullát.

A Budapesttől elvont pénzekből kisvárosi stadionok épülnek nem létező futballszurkolóknak. Az értékes budapesti ingatlanokat maffiamódszerekkel osztják fel maguk között, a Vártól a Belvárosig...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.