2016. december 9., péntek

EGY IDIÓTA VÁLTANÁ A PECÁST

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.12.09.


Lejár Áder mandátuma, és a hírek szerint a mindenre alkalmatlan emberminiszter állelkész lesz a következő nemköztársasági elnök. Ragyogó választás, méltó a NER szellemiségéhez és színvonalához. Balog páter lezüllesztette az egészségügyet, az oktatást, volt református lelkész létére üldözte szegényeket, az egyházakat, nem hajtotta végre a bírósági ítéleteket. Hogyan akar ez az ember a törvényesség őre lenni, amikor maga is törvénytaposó? Emellett egy fasiszta diktatúrának falaz, amelyben lábbal tapossák az emberi jogokat, a felekezeti egyenlőséget, és súlyosan sértik a világnézeti szabadságot. Hogyan akarja ez az ember megtestesíteni az országot a hatalommal szemben, amelyet korlátoznia kellene?

Balog gyalázatos gazember, aki annak köszönheti az előmenetelét, hogy Orbánt református létére a szentágostoni államelméletre oktatta, és hamis prófétaként azt mondta neki, hogy őt Isten választotta ki arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Magától a prófécia nem nagyon teljesült volna, fel kellett hozzá gyújtani fél Budapestet, és fel kellett számolni hozzá az alkotmányos jogokat, a tisztességes és egyenlő választásokat és a sajtószabadságot.

Balog az idióta, hülye vigyorgásával, Orbán-imádatával, a gusztustalan seggnyalásával szerzett magas állami pozíciókat. Egyetlen érdeme a gerinctelensége és a jellemtelensége. Tisztességére és szellemi kapacitására jellemző, hogy minden hozzáértés nélkül elvállalta a humán területeket, az egészségügyet és az oktatást is magában foglaló csúcsminisztérium vezetését. Balog miniszterként totálisan megbukott. Az oktatás lezüllesztéséért, az egészségügy tönkretételéért és nagyon sok ember értelmetlen haláláért felelős.

Ezek után felfelé bukik a pecás helyére, ő lesz a nemköztársasági elnök, akinek az ellensúlyt kellene képviselnie egy skizofrén elmebeteg fasisztával szemben, akibe szerelmes. Méltó utódja lesz Schmitt Dr. Pálnak, aki látatlanban írt alá mindent. Ádernek az volt a feladata, hogy kitörölje az emlékezetből Schmitt Pált, és az egész államcsínyt, amit Orbán bűnszervezete végrehajtott Schmitt segédletével. Áder elvégezte a munkát, még azt is megmondták neki, hogy dobjon vissza néhány törvényt, mintha igazi elnök lenne. De sohasem olyat, ami fontos a felcsúti vezérnek és a haramiájának...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.