2016. december 5., hétfő

EGY MAGYAR FOTÓS BANGKOKBAN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Gergely
2016.12.05.


Képzeljük el azt a helyzetet, hogy egyszer csak kapunk egy levelet, amiben megkérdezik, hogy lenne-e kedvünk ezekben a nem túl szívderítő téli hónapokban Bangkokban és Balin dolgozni pár hónapot! Mindezt természetesen a szakmánkban, normális fizetésért, és úgy, hogy mindez még szakmai előmenetelt is jelent. Biztosan lenne, aki nemet mond, de én simán bevállalnám – így tett a fotós Gergely is, aki a kulisszatitkokba is beavat ma bennünket, miközben pár képét is megnézhetitek.

„Hiszek abban, hogy a kép történetet mesél. Mióta eszemet tudom a fényképezés az életem, talán a világ legszerencsésebb emberei közé tartozom, akik a munkájuk minden egyes percét élvezik.

A fotózás egyik speciális ágával foglalkozom, építészeti fotózással, közérthetőbben enteriőr fotózással, ebbe beletartozik a szállodák, luxusvillák, apartmanok, de egyszerű ingatlanok fotózása is.

Egy videóblogot vezetek erről, ahol fotózás kulisszatitkai mögé kalauzollak titeket, megmutatom, milyen kalandokba keveredek a munkám során.

Én szeretem Magyarországot. Csak a szakmai lehetőségek igen korlátoltak. Hilton, Ritz Carlton és a többi szállodaláncok jelen vannak mindenhol, de ezekből kis hazánkban kevés van.

Szerencsére az én munkám olyan, hogy huzamosabb ideig nem kell távol legyek Magyarországtól, pár hétről vagy hónapról van csak szó, semmiképp sem évekről, egyelőre.

Novemberben Bangkokba kaptam szerződést, decemberben pedig Balin, Indonéziában..."...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.