2016. december 14., szerda

HÁROM MAI HÍR, AMI LELEPLEZI A FIDESZT MIGRÁNSÜGYBEN

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2016.12.14.



Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a pénz a bevándorlási kötvényekből.

1. Gyűlöletet keltenek, majd megszavazzák annak elítélését

Az Európai Parlament olyan állásfoglalást fogadott el, ami leszögezi: a tagállamok tartózkodjanak attól, hogy politikai célból félelmet keltenek a migránsok és menekültek ellen. Ezt az állásfoglalást a fideszes parlamenti politikusok is megszavazták, teljes lelki nyugalommal, tudva tudván, hogy az utóbbi egy év másról sem szólt Magyarországon, csak a menekültek elleni szélsőjobbos uszításról. A magyar kormány pont olyan kampányt folytatott hónapokig, amit elítél a nyilatkozat - írta az Index.

Az unió közvetlenül választott képviselőiből álló testület azt is kimondta, hogy „határozottan elítéli az újságírókkal és a médiával szembeni erőszakot, kényszert és fenyegetést; kéri a tagállamokat, hogy tartózkodjanak minden olyan intézkedéstől, amely korlátozza a média szabadságát, a kommunikációs szabadságot és az információszabadságot”.

Az EP az uniós intézményeket is figyelmeztette, hogy „külkapcsolataikban is gondoskodjanak az emberi jogok magas szintű védelméről”. Három kivételével minden Fidesz-KDNP-s képviselő jóváhagyta a dokumentumot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.