2016. december 13., kedd

HOGYAN LEGYÜNK KÉSŐBB HŐSÖK

NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2016.12.13.


Fidesz szimpatizánsnak lenni ma nem éppen kellemes szabadidős tevékenység. Oda lett a csillogó szemű büszkeség, meg a Forradalmi Néppárt. Utóbbi átment jól jövedelmező vállalkozásba.
 
A ma is lenépszerűbb magyarországi pártot rengetegen utálják, megvetik, így sokan már csak rejtőzködve szeretgethetik kedvenceiket. Akik ezt nem rút anyagi megfontolásból teszik, csupán megszokásból, hatalom iránti tiszteletből, makacsságból, mások bosszantása miatt, múló rosszullétből, illetve figyelmetlenségből, azok magánéletük intim részének tekinthetik ezen magatartásukat. Valami olyasmi furcsa, bizarr kedvtelésnek, mint a BDSM-et (kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség, szadizmus-mazochizmus).
 
Lelkesedésükkel egy korrupt, hazug, gátlástalan, mindent uralni vágyó rendszert tartanak ugyan fent, de valakiknek ezt a mocskos munkát is el kell végeznie. Ha nem így lenne, már rég túl lennénk a csúfos bukáson és egész más politikusok irányába lennénk kénytelenek „bizalmatlanok lenni”, ami mifelénk sajnos még nem túlságosan bevett szokás.
 
Akik azonban bőségesen részesednek az elorzott javakból, besöprik a rengeteg mindenféle
nyalánkságot, elismerést, magas pozíciókba kerültek, ahol minimális befektetéssel maximális haszonra tesznek szert, kénytelenek lesznek majd megmagyarázni a jelenüket.
 
Anyagilag nem lesz problémájuk. Száműzetés, tömlöc, vagyonelkobzás nem vár rájuk, a megvetés pedig lepereg róluk. Schmitt Pál, Stefka István, Kovács Ákos és más hasonló semmirekellők száz százalékos önérzete lehetetlenné teszi azt, hogy sötét lelkükbe egy kis megbánás, kétkedés is begyömöszölje magát. Céltudatosak, önzőek, számítóak, könnyen megvehetőek. A hatalom számára kedves, hasznos teremtmények. Minden rendszer kitermeli a maga kis házi kedvenceit, akiket aztán alaposan degeszre töm, a jól kifejezhető háláért cserébe...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.