2016. december 21., szerda

HÜLYÉT CSINÁLT EGY FEGYVERES RABLÓ A TEK-ESEK PARÁDÉJÁBÓL

NYUGATI FÉNY BLOG
Szerző: Nyugatim Fény Blog
2016.12.21.



Mint egy falat kenyér, úgy kell Orbánéknak minden külföldi terrormerénylet. Ilyenkor lehet fontoskodni, eljátszani a nemzet megmentőjét. Aprópénzre váltani ártatlan emberek halálát a politikai tőzsdén.

Minden nap főnyeremény nekik, amikor nem Matocsy, Tiborcz, vagy a félanalfabéta Mészáros Lőrinc ügyeiről, netán a lerohasztott oktatásról, kórházakról, hármas metróról folyik a közbeszéd.

Tegnap a berlini tragédia ürügyén indították be a néphülyítő kommandót. A várost telerakták tankokkal meg nyakig felfegyverzett TEK-legényekkel, az állami médiában úgy riogatták a lakosságot, mintha nem lenne holnap...

...Szerencsére nem vagyunk a fanatikus terroristák célpontjai, így Orbánék katonai bohóckodása olcsó parasztvakítás csupán. Nem kell terrorral riogatni az embereket, és nem kell azt hazudni, hogy a helyzet magaslatán vagyunk. Lám, az élet ironikusan gondoskodik róla, hogy minden turpisság lelepleződjön.

A mi terroristáink a szegénység, a fagyhalál, a kórházi fertőzések - ebbe hal bele minden évben több száz magyar. Üdvös lenne, ha tankos parádézgatás helyett végre ezzel foglalkoznának a méltóságos nagyurak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.