2016. december 14., szerda

ÍGY MULATNAK URASÁGÉK A NYAKATOKON TAPOSVA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.14.


...a Vajna-házaspár gátlások nélkül szívja a vérünket, már nem is szégyellik, talán soha egy percig sem szégyellték. A megfáradt arcú nyugdíjas meg boldogan lájkolja Timike posztjait és gratulál, hogy milyen aranyosak a fotókon szereplő elszabadult pojácák.

Lehet persze legyinteni, hogy és kit érdekel Vajna Tímea, ki az a Vajna Tímea, milyen szerepet tölt be ő a Nemzeti Együttkarácsonyozás Rendszerében, hogy érdemes egyáltalán szóba hozni. Szerintem márpedig ez is egy remekbeszabott kórkép arról az országról, amely hagyta, hogy ezek a párvenü, semmihez nem értő, felkapaszkodott luvnyák alanyi jogon beleüljenek a tutiba, és a maffiakormány legnagyobb kaliberű figuráinak meghosszabbításaiként profitáljanak olyasmiből, amihez közük nem lehetne.

Vajna Tímea ilyen-olyan magánvállalkozásait (fánkozó, Miss Hungary) a TV2 nevű közpénzcsatornán futnak, a Nemzeti Filmalap karácsonyi bulijának Vajna Tímea gyémántkereskedése biztosít helyszínt, ahol felvonul a Mr. Funk csodakínálata, az idióták pedig a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványukkal finanszírozzák az műurak jókedvét. Fasza.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.