2016. december 24., szombat

ITT VAN ORBÁN VIKTOR KARÁCSONYI AJÁNDÉKA: OLYAN HÜLYÉNEK NÉZ MINKET, MINT EGY DARAB MOHÁT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.12.24.



A fene se akar belerondítani a Karácsonyba, az ember most nyilván a családdal foglakozik, díszíti a fát, készül az ünnepre. De szerencsére a miniszterelnök úr gondoskodik arról, hogy a fárasztó napot ne kelljen kávéval kezdeni. Tegnap a Dunántóli Naplóban oldotta meg egy ország reggeli ébresztőjét.

A Mészáros Lőrinc által a Népszabadságot korábban kiadó Mediaworks-szel együtt megvásárolt megyei lapok egyikében (tudják, az a Mészáros Lőrinc, aki tavaly a teljes magyar költségvetés 1,46%-át nyerte meg cégeivel közbeszerzésben), tehát a korrupciós pénzből megvásárolt lapban (amelynek nem kormányhű politikai újságíróit most rugdossák ki), ezt sikerült mondania mindannyiunk miniszterelnökének: “nem tűröm, hogy ellopják a pénzt”

Bővebben pedig ezt: „azért is jut pénz nyugdíjemelésre, családtámogatásra, gyerekek ingyenes tankönyvére, mert nem tűröm, hogy ellopják a pénzt”

Két gondolat jut így hirtelen eszünkbe. Egyrészt az vajon hogyan nézne ki, ha, ha tűrné? Bejönnének Fidesz-pólós biztonsági emberek a szobába, és kipakolnák a hűtőt, meg elvinnék a színes tévét, hogy mi csak a Tv-újságot dobjuk utánuk, mint a Macskafogóban? A másik gondolatunk az, hogy mennyi jutna fontos célokra, ha esetleg csak picit kevesebbet lopnának?

Persze miniszterelnökünk nem tudja le ennyivel a karácsonyi áldást, az interjúból az is kiderül, miért mond ilyen éktelen nagy hazugságokat Orbán.

"A korrupciós vád, mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált, ezt a csatát okosan kell vívni... határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem tűrjük a visszaéléseket" - mondta Orbán, és még hozzá tette azt is, be kell tartani a törvényeket, és akkor nem lesz baj...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.