2016. december 18., vasárnap

KÁLMÁN OLGA SEM BÍRTA A SZÉLSŐJOBBOLDALI SZEKTÁS ATV-T

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.12.17.



Eddig bírta Kálmán Olga az ATV szektás, hektikus működését, a dilettantizmust, a szektavezér kézi vezérlését, és leginkább az ATV és a tulajdonos Németh Sándor nyíltan szélsőjobboldali világnézetét. Németh Sándor nemcsak Orbán Viktor, hanem Donald Trump híve. Az ATV hírforrásai közé tartozik az álhíreket és dezinformációkat terjesztő orosz Russia Today (RT), amelyet az orosz titkosszolgálat irányít, a szélsőjobboldali összeesküvés-elméleteket gyártó Breitbart és hasonló szélsőséges, uszító és kamu hírforrások.

Az egész médiabirodalmat Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze irányítja kézivezérléssel, azzal a céllal, hogy az ő politikai céljait és ideológiáját szolgálják, a közvéleményt az általa elképzelt irányba befolyásolják. Ehhez a világnézethez az alapanyagot a szélsőséges hírforrásokból táplálkozó Morvay Péter, a Hartmann László fedőnevű volt III/III-as ügynök szolgáltatja Némethnek, aki személyi titkáraként, a Hetek külpolitikai szerkesztőjeként, valamint a Vigyázó blog szerkesztőjeként is működik.

Morvay munkásságának legszebb darabjai közé tartoznak az összeesküvés-elméletek (mint a "Torontói jegyzőkönyvekről" szóló cikke) és a Vigyázó blogon megjelenő szenny, mint amelyben kislányok megrontásával vádolták meg Amerikát: azt írták, amerikai gyűlöletportálok alapján, hogy Amerikában orális szexre és végbélen keresztüli közösülésre tanítanak tízéves kislányokat az állami iskolákban, a liberális Obama kormányzat spirálokat helyeztet fel kislányoknak az állami iskolákban, és diszkriminálja a Bibliát, míg Mohamedet preferálják az iskolákban.

Németh Sándor ennek köszönhetően nem a forrásait ellenőrző, megbízható mainstream médiából, hanem a Morvay által elé tett, "fake news" site-okból, orosz propagandából, álhíreket és összeesküvés-elméleteket közvetítő szennymédiából tájékozódik és alakítja a világnézetét. Egyebek mellett olyan borzalmakból, mint a Morvay által fordított és szerkesztett, Udo Ulfkotte konspirációs teóriáit tartalmazó "Menekültipar" és "Megvásárolt újságírók" című kötetek, amelyeket a Hit Gyülekezete kiadója jelentetett meg. Morvay ezeken kívül még különféle primitív blogokat tart fenn és szerkeszt a lelepleződéseit követő kicsinyes bosszú számára. Morvay ma is ugyanolyan ügynöki munkát végez, mint egykor, csupán a III/III-as Főcsoportfőnökség megszűnése után az egykori tartótisztjét másik tartótisztre, Németh Sándorra, a Hit Gyülekezete vezető lelkészére cserélte. Jelenleg Németh Sándor a tartótisztje...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.