2016. december 27., kedd

LEBUKTÁL, AMERIKA!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Pálmai Tamás
2016.12.27.


Orbán nem először bújik civil szervezet bőrébe, és hozza a tőle megszokott formát, amennyiben az „amőboid” is egy forma.

Úgy látszik, vannak olyan témák, kinyilatkoztatások, amiket már a minden korrektséget zsigerből elvető vezér sem szeretne csak úgy, nyersen az ország, és főleg a világ képébe vágni. Így áthangszerelteti azokat „civiljei” hangjára. Mivel tudjuk, hogy van az a pénz, amiért a szájba adott vélemény annyira át tud járni némelyeket, hogy szinte már a sajátjuknak érzik, így természetesen sorban állás van erre a nemes szerepre. A mai választott a mindig elvtelenül hű „Honfoglalás 2000” mélyen civil egyesület, akik fontosnak tartották megosztani a közzel nézeteiket Hosszú Katinka ügyben.

Szilvásy György – aki nem azonos Gyurcsány egykori titokminiszterével – a fent említett civilek szószólója. Szilvásy a Fidesz-retorika értelmében, sutba dobva minden tárgyilagosságnak még a látszatát is, először is igyekszik „lekaraktergyilkolni” 2016 legeredményesebb úszónőjét, aki nem mellesleg – persze csupán a kiszúrás okán – nem átall magyar színekben indulni a versenyeken, és aki miatt oly sokszor kell végighallgatni a világ sportot kedvelő millióival egyetemben Szilvásynak is a himnuszunkat. Szegény Katinka nem tudhatta, amikor úszni kezdett, hogy egyszer nem lesz komilfo jó hírünket terjeszteni, méghozzá Orbántól nemcsak függetlenül, de ne adj isten, éppen ellenére.

„Hosszú Katinka remekül szerepelt a rövidpályás világbajnokságon, igaz, az NB II színvonalú versenyen a sportág legjobbjai nem indultak” – áll az egész Magyarországon világhírű Honfoglalás 2000 MTI-hez eljuttatott közleményében.

Érdekes állítás ez a ma Magyarországán, ahol nemrég eufórikus hangulat söpört végig az országon, amikor a nemzeti 11 három, nem túl sikeres mérkőzést követően, végleg búcsút inthetett egy időre a sokmilliárddal megtámogatott fociálomnak. Nem beszélve a stadion-őrületről, amit leginkább – más híján – harmad- negyedosztályú fűkoptatók kapnak ajcsiba a szotyiköpködés nagymesterétől.

Az orbáni retorika szabályait követve, a Honfoglalás 2000 frontembere összeesküvés-elmélettel folytatja közleményét:

„Mr. Tusup jól tudja, ha zavart kelt a sportágban, s a jövő évi budapesti világbajnokságon gondok akadnak, akkor Los Angelesnek jelentősen megnőnek az esélyei a 2024-es olimpia megrendezésére. Az agresszív amerikai politika most már a sporton keresztül is támadja Magyarországot, Európát.”

Hurrá! Feltámadt halottaiból Rákosi elvtárs Szabad Nép című országos propagandalapja! Mert ilyen fogalmazás a Coca-Cola mámorban fetrengő, mocskos, rothadt amerikai imperialistákról, és az ő piszkos finánctőkéjükről legutóbb ott volt olvasható. Úgy van, elvtársak, „Tovább a lenini úton!”. Emberek! Újabb harcolni való a láthatáron! Lovat nyergelj, szablyát fenj, irány Amerika! Minden magyarok várba tartó vezére újabb ellenséget talált ki a benne-, a neki hívőknek!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.