2016. december 23., péntek

LESÚJTÓ KÓRKÉP AZ ERKÖLCSI ROTHADÁSRÓL, AMI EZT A MŰKERESZTÉNY HÁNYINGER BANDÁT JELLEMZI

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.12.22.


Mivel közeleg a karácsony, úgy gondoltam, hogy két virtuális kocsonya- és töltöttkáposzta illat közé kivételesen nem valami méretes-gennyes korrupcióról szóló esetet ékelek, hanem mesélek egy sztorit a mi keresztény és emberbarát országunkról. Mindazokról, akik most és mindörökké szeretetről, együttérzésről, empátiáról és a különleges magyar lelkületről hörögnek. Miközben.

Tulajdonképpen az Abcúg már tegnap elmesélte a történetet, ezért nekem elég annyit leírnom röviden: konyhakéssel vágják a fát és a fűtött budiban alszanak a körmendi menekülttábor lakói, akiket sátrakban helyezett el a bevándorlási hivatal a tél közepén. Olyan emberekről van szó, akik valószínűleg hosszú időn keresztül fognak jogi csatát vívni a magyar állammal a menedékjogukért. A helyi plébános a segítségükre sietett, és fűtött szállást kínált nekik, erre lesorosbérencezték.

Mindenkinek ajánlom elolvasásra a cikket, tökéletes kórkép arról, hogy az uszításra szakosodott mélymagyar kormány miként szívatja halálra az Iszlám Állam elől menekülőket. Keresztényi alapon. Bár az ország további menekülttáborai (Vámosszabadi, Kiskunhalas, Balassagyarmat) – amelyek történetesen nem a mínuszokba kib*szott sátrak, hanem tűrhető állapotban lévő, télvíz örömére fűthető épületek – egyáltalán nincsenek túlzsúfolva, 22, azaz huszonkét szerencsétlent (ennyien vannak Körmenden) kilöktek a francba. Hogy aztán elmondhassák, hogy ezek a budin alszanak, az ágyba szarnak, civilizálatlan büdös hordák, akik élősködni jöttek a nyakunkra, miközben halomra erőszakolják az asszonyainkat, lányainkat.

A röpködő mínuszokkal harcoló idegen kultúrájú népeknek volt bőr a képükön megkeresni Németh Zoltán plébánost és segítséget kérni tőle. Az atya – aki nem a magyar hatóságok és főleg nem az állam-kormánypárt kottájából gyakorolja a keresztényi szeretetet – múlt héten megnyitotta a helyi plébánia udvarán álló közösségi szállást a számukra, amely egy fűtött, takarított helyiség.

Amellett, hogy a menekültek ügyében (is!) megbocsáthatatlanul álszent és kettős játékot játszó katolikus egyház nem áll ki a pap mellett (tavaly ősszel Erdő Péter még dörgedelmes levelet írt Ferenc pápának, amelyben azzal döngette a mellét, hogy a magyar katolikus egyház követni fogja az egyházfő felhívását és segítenek a rászorulókon), a 20 milliárdos gyűlöletkampányon edzett hívek is odáig fajultak, hogy lesorosbérencezték azt az embert, aki befogadta az embertelen körülmények között tengődő nyomorultakat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.