2016. december 20., kedd

MAGYARORSZÁGON MINDENKI MODELL?

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG
Szerző: Szarvas Norbert
2016.12.20.


Kapcsolgatom a tv-t, nézem az online-t és megfogalmazódik bennem, hogy ebben az országban tényleg mindenki modell.El nem tudom képzelni, hogy ez az ország hogyan bír el ennyire agyonhype-olt embereket. Ha nem lenne elég nekünk a 16 ezer modell, akkor Sarka Hajdúné Önmegvalósító Kata Rogánné Gizikével és MagyarországraFánkot Vajnáné Timcsivel megszervezik közvetetten közpénzből (ezt le szabad írni, ha az a gondolatmenetem, hogy Andy papát az EXIM Bank finanszírozza, ami állami property és az EXIM Bank finanszírozta TV2 futtatja és támogatja ezeknek a csajoknak a celebritását?) a százezredik modell vagyokot.

És aztán milyen cuki, amikor a másfél éve modellkedő modellek már xfaktoros mentorosan veteránként saját mókuskákat fogadnak, akiket majd jól megtanítanak modellkedni? Mert ez már az X-faktorban sem nagyon jött be szerintem, hogy egy évtizedes múltra visszatekintő Geszti vagy a Csótány helyett beültetünk olyanokat, akiknek a seggén még mindig ott virít az X-faktor 2013 bélyegző...

Na mindegy...

Szóval unalmas perceimben szoktam frusztrálni magam a magyar UPC-vel és kapcsolgatok jobbra, kapcsolgatok balra. Kifejezetten érdekelnek a beszélgetős-magamutogatós-ki ha én nem műsorok, mert a filmeket már láttam online... Rákapcs TV2-re és éppen egy csaj magyaráz, valami Kulcsár Edina..

Na vajon mit dolgozol aranyom? Már fogom a pofám előre, hogy le ne szakadjon... Nagyon hamar megvilágosodok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.