2016. december 25., vasárnap

MEGHEKKELTÉK ORBÁN VIKTOR KARÁCSONYI INTERJÚJÁT

444.HU
Szerző: Tbg
2016.12.25.


Megjelenés előtt néhány, a miniszterelnök által nem kimondott mondattal dobta fel valaki Orbán Viktornak, a Fejér Megyei Hírlapnak adott karácsonyi interjúját.

Szerkesztőségünkbe már tegnap eljutott a lap kinyomtatott számáról egy fotó, amelyen be voltak jelölve az ominózus mondatok, de egészen addig nem hittük el, amíg nem láttuk a lapot kiadó Pannon Lapok közleményét.

„A Fejér Megyei Hírlap mai számában megjelent, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült interjút ismeretlen tettesek meghamisították. Olyan mondatok kerültek a beszélgetés szövegébe, amelyeket a kormányfő nem mondott. A Pannon Lapok Társasága minden érintettől elnézést kér, és megteszi a szükséges jogi lépéseket. Az interjú eredeti és teljes formájábanitt, a honlapunkon olvasható.”

Azt, hogy hogyan kerültek a ki nem mondott mondatok a kinyomtatott szövegbe, nem tudjuk. Valahol a megszerkesztett cikk tördelése és az utolsó kivonat elkészítése környékén avatkozhatott be a miniszterelnök titokzatos kritikusa a gépezet működésébe.

Mindenesetre nagyon ügyesen csinálta, mert csak apró, de jelentős változtatásokat eszközölt, mintha számított volna arra, hogy még valaki átfutja a szöveget.

A négy „javítás” között van egyértelmű politikai kekeckedés (emberek véleménye, korrupciós vádak), jóízű trollkodás (pogány ünnep), kemény trollokodás (kórházi hullák):

„... mi kikértük az emberek véleményét, BÁR NEM ÉRDEKELT MINKET”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.