2016. december 20., kedd

NEM ÉRZEM INDOKOLTNAK, HOGY AZ ÉN PÉNZEMBŐL ENGEM AKARJANAK MEGGYŐZNI ARRÓL, HOGY ÉN VAGYOK A HÜLYE

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.12.19.



...Most, hogy Kálmán Olga lett a demarkációs vonal és minden hívő jól megtanulta, hogy nem szabad Kálmán Olgával vegyülni, mert az maga a vég, a pusztulat és országvesztés, csak azt nem értem, hogy mire való ez az egész. Konkrétan miért van szüksége a kormánynak az ilyen Stefkákra, G.Fodorokra, Bayerekre és hasonló, jó esetben is közepes képességű szerzőkre.

Hiszen minden portálon folyamatosan tudatosítják velünk, keményen retardáltnak vélt kisemberekkel, hogy amit a kormány csinál, az jó. Sőt! Szuperjó. A liberalizmus haldoklik. A libsi firkászok sivalkodnak. Összességében olyan, hogy ellenzék, nem is létezik. Tizenhat ember ordít mindenhol, de őket sem veszi komolyan senki.

Namost. Ha ez mind igaz, akkor mi szükség van a reklámra? Ami jó, az jó. Azt érzik az emberek a bőrükön, nem kell nekik elmondani, hogy mennyire jól élnek, ha jól élnek. Tudják maguktól. Azt sem kell elmondani, hogy előtte mennyire rossz volt, mert azt is tudják. Azt főleg nem szükséges naponta elmagyarázni, hogy valójában nincs is ellenzék, csak az a tizenhat ember, mert azt is tudják. Akkor már csak az a kérdés, miért van szükség súlyos százmilliókból fenntartani az ilyen mesterségesen létrehozott micsodákat, mint a kormánypropaganda kiszolgálójaként működő hálózat? Miért kell Stefkának és kollégáinak véres verítékkel irkálnia, amikor amúgy is mindenki tudja a sok jót és azt is, hogy Kálmán Olga egy áruló, uszító és az ATV nélkül ma mosónőként üzemelne, vagy házakhoz járna takarítani?

Nem érzem indokoltnak, hogy az én pénzemből engem akarjanak meggyőzni arról, hogy én vagyok a hülye. Ez olyan snassz. Mert túlságosan sok lehetőség nincs. Vagy a kormány és a csatolt propagandagépezet hülye, vagy a választóit nézi hülyének, vagy valóban hülyék a választói. Ebből az egészből kizárólag a betűfarigcsálók – például Stefka – jönnek ki jól, mert stabil fizetést kapnak olyasmiért, amiért piaci körülmények között legfeljebb egy szánakozó vállveregetés lenne a jutalom. Így viszont akadt még egy hülye az egyenletben. Mégpedig én, adófizető polgár, akinek a pénzéből megy ez az egész. Na, ez már így kínos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.