2016. december 6., kedd

RÁFORDULT A RIPORTERNŐRE: KÖVÉR "VÁDER" LÁSZLÓ MEGMUTATTA AZ IGAZI ARCÁT

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2016.12.06.


Olyan nyilatkozatot tett a Magyar Országgyűlés elnöke, hogy attól egy félősebb gyerek elsírná magát. A riporter is csak a vállát vonogatta a kínos szituációban.  

A
Mandiner kérdezte végig a képviselőket azzal a kérdéssel, hogy milyen hatással van rájuk a hatalom.
A legtöbben előadták a jó kisfiút, még a fideszes politikus is meglepően hétköznapian és lazán nyilatkoztak.

Végre nem egy olyan kérdés, amivel sarokba szorították őket, amiből kiderül, hogy mennyire hatalom-, és pénzéhes az egész banda, hogy mennyire gerinctelen a legtöbbje.

A jobbikos szóvivő például elmondta, hogy arra kérte a családját és a barátait, hogy szóljanak neki, ha arrogánssá változik; még a borzalmas nyilatkozatairól elhíresült L. Simon László, vagy az MSZP-s Hiller István is olyanokat mondott, amiből kiderült, neki is van emberi arca.

Egyszóval, ez a kérdés remek alkalom volt a politikusoknak, hogy megmutassák, mennyire emberiek, hogy mennyire hétköznapiak és egy kicsit pr-ozhassák magukat. Ajándék volt, amit az öregebb színészeknek adnak, magas labda.

A legtöbbjük ki is használta az alkalmat, hogy a szépen, farkat csóválva hozhassa vissza a labdát a kérdésre. Eljátszották a kedves, ártatlan kisfiút.


A legtöbben megemlítették, hogy a hatalom mekkora felelősség,

Hegedűs Lórántné kifejezetten komolyan vette a kérdést, látszott rajta, hogy feszült, ideges, mégis igyekszik kimerítő választ adni a kérdésre...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.