2017. január 10., kedd

A VASAS SZURKOLÓI NYÍLT LEVÉLBEN KICSINYLIK AZ ÚJ "INGYENSTADIONT"

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.01.09.



Ne variáljanak – egyből a legjobbat, a legkorszerűbbet építsék meg nekünk is.

Markovits László idén lesz 15 éve a Vasas elnöke, és mint ilyen, rutinosnak számít már a porondon. Hogy milyen szakmai munkát folytat a klubnál, azt mi sem bizonyítja jobban, mint riói szereplésük (Szász, Hosszu, Szilágyi aranyai) és az, hogy a futballklub az NB1 tavaszi folytatása előtt 3. helyen áll a bajnokságban.

Tavaly novemberben indult el a Vasas Sport Club 2020-ig tartó, több helyszínt érintő (Fáy utca, Folyondár utca, Pasaréti út, Normafa) létesítményfejlesztési programja, melynek első lépéseként a földbe gyalulták a volt Illovszky Rudolf Stadiont, hogy a helyére egy új, korszerű arénát építsenek.

Markovits látva az MTK stadion körüli botrányokat, nem jön elébe a lófasznak, és bölcsen hallgat a részletekről. Nem láttunk még a sajtóban HIVATALOS látványterveket a stadionról és azt sem tudjuk mennyibe fáj az államnak. (4 milliárdot pusmognak. Nyilván állami pénz ez is, és a stadion az állam tulajdona is marad.) Azt viszont tudjuk, hogy az új kóceráj 5000 férőhelyes lesz, és a szurkolói fórumon ez a kép kering. Csinos amúgy!

A Vasas szurkolói hétvégén nyílt levelet írtak Markovitsnak, mert úgy gondolják, hogy ez túl kicsi nekik, és hogy a klub is megérdemelne legalább egy 8000-es stadiont, mert az UEFA szabályai szerint nemzetközi kupameccset minimum ekkora stadionban lehet lebonyolítani, a klub meg most hasít és lehet kijutnak valami nemzetközi kupába, hogy egy albán 2. helyezett felmossa velük a padlót már az előselejtezőben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.