2017. január 27., péntek

AHOL HÚSZ ÉVE UGYANEZEKET A DÖBRÖGIKET VÁLASZTJÁK ÚJRA MEG ÚJRA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2017.01.25.


A mai nap Döbrögije az aranyszájú talpig becsületes Mondok József, aki 1998 óta élvezi a Bács-Kiskun megyei 5600 főt számláló Izsák lakóinak bizalmát. A település egyetlen benzinkútját üzemelteti, a trafikos buliból sem maradt ki és vadászmester...

...2014-ben a helyi Döbrögi (Mészáros Lölö demo változata) egyik cége, a Mondok Kft. EU-s forrásra pályázott a Darányi Ignác Terv egyik pályázatán: 35 millió forintot nyertek egy vadászház építésére. A vadászház felépült, nyilvántartásba is vették az izsáki önkormányzat honlapján szálláshelyként. Ámazonban a helyiek szerint Mondokék soha nem hirdették, hogy az ingatlanba vendégeket várnak, és az interneten sehol nincs nyoma annak, hogy a vadászházban meg lehetne szállni -írja az ügylet nyomába eredt 444.hu. Döbrögi természetesen gyűlöli a sajtót, bujkál, elérhetetlen. Pedig nem volna rossz megtudni, hogy ezt mégis hogy gondolta.

Addig is, ameddig Lázár János a soron következő kormányinfón bejelenti, hogy ugyan nem milliárdokról van szó, de mégiscsak a település fejlesztésére elnyert több tízmilliós nagyságrendű európai pénzek alakultak át magántulajdonná – már amennyiben Döbrögi Józsi saját bevallása szerint a betörésektől való félelmében egyszerűen beköltözött a panzióba és sajátjaként kezeli azt -, beszéljünk egy kicsit a Mondokhoz hasonló földesurak által vadászházanként, parcellánként, trafikonként felélt országról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.