2017. január 17., kedd

ANGLIAI KARRIER: KISEGÍTŐBŐL FŐNÖK

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő/Alex
2017.01.17.


Mielőtt bármi félreértés lenne, a poszt címét (és így a főnök titulust) én adtam, tehát szó sincs arról, hogy a szerző, Alex nagyzási hóbortban szenvedne. (Ezt gondoltam, jó tisztázni.) Annál is inkább, mert aki követte sorsának eddigi alakulását (itt és itt lehet felvenni a fonalat, ha valaki elejtette volna), az alighanem egyetért velem abban, hogy ő nem írna ilyet magáról. De hát a helyzet mégis csak az, hogy kemény munkával elért előrelépésekről van szó, és az ilyesmi szerintem elismerést érdemel. Most tehát folytatódik a bő fél évvel ezelőtt abbamaradt történet.

Te hogyan tapasztaltad, létezik üvegplafon külföldön? Mennyire nehéz előrejutni, számít-e más is, mint a teljesítmény? Írd meg a tapasztalataid a hataratkeloKUKAChotmail.com címre!

„Kicsit több, mint fél év telt el az utolsó írásom óta, de annyi minden történt velem, hogy nem is tudom, hol kezdjem. :) Olvasgattam a hozzászólásokat a legutóbbi írásomnál, igyekszem kitérni mindenre. Először is köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, igazán jólesnek.

Most májusban lesz 4 éve, hogy a munkahelyemen dolgozok. Sima kisegítőként kezdtem, és most én vagyok a Deputy manager / Trainee chef / Line manager - nem igazán tudom, mert ugye elkezdtem az NVQ level2-es kurzust, de amíg nincs meg a végzettség, addig még inkább betanuló vagyok.

Tavaly márciusban léptetett elő a főnököm, ezzel hatalmas lavinát indítva el. Még most sincs fogalmam róla, hogyan történt meg mindez ennyire gyorsan, de már nem is lényeges, hiszen elkezdtem és csinálom...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.