2017. január 28., szombat

AZ ADÓJÁÉRT HARCBA SZÁLLÓ FÉRFI AZT KÉRI TÁMOGATÓITÓL, NE DOBJÁK ÖSSZE A BÜNTETÉSÉT


444.HU
Szerző: plankog
2017.01.27.



Szokatlan nap volt a keddi Szentesi Kálmán életében. Aznap jelent meg a NAV-nak írt leveléről szóló cikkünk, illetve a vele készült videóinterjúnk.

A levél lényege az volt, hogy Szentesi visszaigényelte a befizetett adójának nagy részét, mert úgy érzi, az állam nem arra költi, amire az adófizetők felhatalmazták.

Kedden Szentesi több száz üzenetet, és rengeteg sajtómegkeresést kapott, ezek jó részére viszont nem tudott válaszolni, egyszerűen mert közben ez is ugyanolyan munkanapja volt, mint a többi. Arról kérdeztük, milyen visszajelzéseket kapott, mióta a nyilvánosság elé lépett a NAV-nak írt levelével.

"A legtöbben a személyes Facebook-oldalamon írtak üzenetet, ebből több száz volt. A személyes üzenetek kivétel nélkül pozitívak voltak. És érzésre valahogy olyan... nagyon mélyről feltörőek. Elsősorban a "na végre valaki kimondta"-vezérmotívum köszönt vissza, és sokan kérdezték, hol lehet csatlakozni hozzám kérdés is. Elgondolkodtató viszont, hogy hányan fejezték ki aggodalmukat ismeretlenül is miattam, sokan pedig elmondták, a saját biztonságuk miatt nem mernének hasonlóba kezdeni."

A sok megkeresés miatt Szentesi Kálmán a Facebook-oldalán nyilvánosra állított egy posztot. Ebben megköszöni a támogatást és az érdeklődést, de leír valami mást is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.