2017. január 30., hétfő

AZ OROSZ PÉLDA


NEMGOGOL BLOG
Szerző: Toadwart66
2017.01.30.


"Soros György hatvannál is több, hazánkban működő alapítványa, szervezete behálózza az egész magyar közéletet. A milliárdos keze így a sajtón és a politikai elemzőintézeteken keresztül a felsőoktatáson át a pártokig elér." (Soros Györgyék hálója átszövi a teljes közéletünket)

A Bayer Zsolttal kegyetlenül megerősített „Kárpáti fal”, azaz a Magyar Idők címmel, rendszeresen megjelenő propagandakiadványnál nagyon komolyan vették a civil szervezetekkel való leszámolás szükségességét. Egy szem szerző nem is volt számukra elegendő ahhoz, hogy akkurátusan számba vegyék Soros György hatvannál is több, hazánkban működő alapítványainak, szervezeteinek tevékenységeit, kibogozhatatlan összefonódásait a liberális alvilággal, a tudatformáló háttérhatalmakakkal, Faustus doktorral, ecetera, ecetera...

A lelkes szerzők, Kárpáti András és Nagy Áron minden tőlük telhetőt meg is tettek annak érdekében, hogy olvasótáborukat a magyarországi civil szervezetek, elemző intézetek, – az általuk oly gyönyörűségesen megfogalmazott – „balliberális nyomtatott és audiovizuális média”, az ellenzéki pártok, és meglepő újdonságként, a felsőoktatási intézmények ellen hangolják.

Nagy igyekezetükben egy alapvető hibát is elkövetett a szerzőpáros, mivel azt írták: „Például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja.” Ezt eddig a kormányoldalon senki sem merte ilyen nyíltan kimondani.

Ahol nincs jelen, a fentiek értelmében tényleg a kormány által szervezett CÖF, illetvevalamilyen formában az állampárt, oda minden valószínűség szerint az ellenség fészkelte be magát. Ha ez a szovjet, illetve német birodalmi mintájú propagandaháború továbbra is így folytatódik, immár semmi akadálya sem lesz annak, hogy bárkit, illetve bármit eltávolítsanak, letartóztassanak, betiltsanak, megszüntessenek valami légből kapott, államellenes tevékenység címén. Ha kell, magát a leszámolás menetét is titkosítják pár évre, így elejét veszik a túlzott kíváncsiskodásnak, felesleges akadékoskodásnak.

Gyakorlati tapasztalatok alapján azonban az orosz Külső Hírszerző Szolgálatnak (SZVR) jóval nagyobb hatása van kormánypárti politikusaink mindennapi életére, mint Soros György több mint hatvan, hazai közéletet átszövő, egyébként teljesen nyílt szervezetének.

Szijjártó Péter máris úgy viselkedik, mintha az Oroszországi Föderáció és Magyarország közös külügyminisztere lenne. A dicséret nem is maradt el orosz kollégája, Szergej Lavrov, orosz külügyminiszter részéről. Kettejük között már-már apa és fia viszony kezd kialakulni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.