2017. január 17., kedd

BUZÉRVÖRÖS SAPKA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.01.16.



Határvadász-jelölteket keresnek, időnként találnak is, aztán akkor kapnak szerencsétlenek egy kéthónapos képzést, melynek végén a miniszterelnök lelkesítő beszédet mond és megdicséri őket, mondván, hogy a bátorságot, mely örökletes és állandó magyar tulajdonság, otthonról hozták.
Orbán lova is magyar ló, mikor nekimegy a falnak azonnal megerősíti a kormányszóvivő, hogy nem vak az, csak bátor!
Ha valaki mondja nekik, valószínűleg hoznak otthonról meleg ruhát, gyógyszert és összecsukható tábori magasfigyelőt is, ellenben az olívzöld tábori fapina nem engedélyezett az állomány számára.
Legutóbb úgy ötszáz harcos masírozott a miniszterelnök előtt, ami igen dicséretes létszám, hiszen az államhatár hossza úgy 2400 kilométer lehet, pontos szám erre nincs, merthogy ott vannak a folyómedrek, megaztán a határvonal cikk-cakkban fut, mint anyós az udvaron...(ne törődj vele kisfiam, hogy miért, te csak adogassad a lőszereket!)
Namármost a harcos ilyen bonyolult időkben párban tevékenykedik, mint a villanyszerelő, van járőrparancsnok meg van járőrtárs, ez utóbbi feladatot láthatják el a fiatalok, mikor rövid időszakokra kiolvadnak...
A határt elvileg csak az Unió határain kellene vadásznunk, merthogy az őrzést már meghaladtuk, Magyarország jobban teljesít.
Illegális migráncs jön, cél az alsó széle közepe, oszt a vadász belemárt egy cserfaágat a vérébe, a kalapja mellé tűzi, eligazítja a család kezét-lábát a terítéken, majd Szent Hubertushoz fohászkodik, küldene már neki végre olyat, amelyiknek a gereznáját nem tépte fel a szögesdrót.
Semjén se őrzi a légteret a libák ellen, amikor lelőtt egyet, vidáman felrikkantva hálát ad az Úrnak, de bármilyen biztos is a keze, a légteret őrizni nem tudja, ezért hát vadássza.
Ő a jelölt a Birodalmi Fővadász címére, melyet majd akkor adományoz neki a Führ Kormányzó Urunk, ha ismét három tenger mossa partjainkat. egyébként pedig már majdnem olyan kövér, mint Hermann Gőring, úgyhogy reá van szabva a dolog, ez percig se kétséges...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.