2017. január 13., péntek

EZEK SZERINT AZ ÉRZÉKENY LELKŰ NEMZETI OLDAL HADAT ÜZENT A HABONY NEVŰ ILLEGÁLIS MUNKANÉLKÜLINEK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.01.12.



Miután szétvertem a fél laptopot (a másik fele még működik) Lázár János univerzális kormányzati szürkeállomány mai penetráns kormányinfója közben – egy ilyen notóriusan félrebeszélő, bőrünk alá bemászó, ugyanazzal a lendülettel a pofámba vigyorgó gazembert és ennyi szervilis újságírót egy helyen látni, hallani keményen megviseli az embert – mégis lehiggadtam annyira, hogy kirakjam a Németh Szilárd artikulálatlan hörgése után az özönvíz című legót.

Mivel szűk három nap leforgása alatt a Fidesz húgyagyú vasöklének több ízben is sikerüt hülyét csinálnia magából anélkül, hogy a táboron akárcsak egy halk ejnyebejnye is végigmorajlott volna, Lázár János mindenminiszter, a magyar kormány Simicska Lajosa (mielőtt bárki félreértené, a többiekhez viszonyított majdhogynem kiemelkedő intellektuális képességeire és páratlan dörzsöltségére gondoltam) világossá tette, hogy a birkózó kolléga egy idióta. Vagy hát buta, mint a föld, de legalább szép. Ja, nem. Ezt így nem mondta, de valami hasonlót. Én meg azt mondom, hogy ezek megint hülyének néznek. Elegem is van belőle, és utálom is. Ami nem hírértékű, de a leltárhoz mindenképpen szükséges.

Nem véletlen, hogy Lázár önszántából egyetlen árva szót nem ejtett az elmúlt két nap legnagyobb vihart kavart, a külföldről (Soros által!) támogatott civil szervezetek átvilágítását érintő, Németh Rezsi által tolmácsolt szándékokról (a migrációs bullshit valahogy megint felkúszott az első helyre), de a vérszegényen udvarias újságírók egyike-másika szóba hozta, úgyhogy tegyük Rezsiszilárd mellé Lázár sunyi kinyilatkoztatásait és nézzük meg, hogy néz megint mindenkit kreténnek a Fidesz, és hogyan hazudtolják meg egymás baromságait:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.