2017. január 28., szombat

FIDESZ COOL LISTA 2016 - 1. HELY, LÁZÁR JÁNOS

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.01.27.


Egy kormányzó párt működését sokféleképpen lehet mérni. Valaki a GDP növekedést tartja mérvadónak, valaki azt, hogy mennyit költ oktatásra és egészségügyre az állam, másnak pedig az a legfontosabb, hogy a forint épp mennyit zuhant – már megint. A mi listánk aszerint állítja rangsorba a kormánypárti politikusokat, hogy 2016-ban mennyire volt kúl a politikai és közéleti jelenlétük, mit tettek az országért (muhaha), és hogyan sáfárkodtak a hatalmukkal.

Nagyon örülök, hogy elérkeztünk a lista élére, mert higgyétek el, hogy számomra is baromi frusztráló és elkeserítő volt feleleveníteni az elmúlt hónapok kormányoldali húzásait. Direkt nem lopást írtam, mert nem akarom elhasználni ezt a szép szót, meg hát tudjuk, hogy itt minden törvényes. Na daráljuk be a győztest, akinek az arcbőréből űrhajót lehetne gyártani.

1 – Lázár János

Ha a fehérgalléros bű… politikusnak van prototípusa, akkor az nem lehet más, mint a Fidesz szuperminisztere, a Kormányinfo házigazdája, a mindig makulátlan, vérprofi, megnyerő, lehengerlő, és még mindig csak 41 éves Lázár János. (Gondoltátok volna, hogy fiatalabb, mint a Tóni? ) Jani 2000 óta párttag, és 13 év alatt ért fel oda, hogy gyakorlatilag ő az ország második embere, és irányíthatja a miniszterelnökséget, plusz 2012. szeptember 1. óta az ország polgári hírszerző szolgálatát, az Információs Hivatalt (IH) is. Utóbbi feladata többek között a Magyarország ellen irányuló külföldi titkosszolgálati tevékenységek felderítése, valamint a terrorizmus és a szervezett bűnözés elleni küzdelem támogatása.

Mindemellett fontos megemlíteni, hogy az IH felelős a külföldi magyar képviseletek biztonsági védelméért is. Azért ezzel lehet csajozni, nagyon menő! Nekem komolyan volt olyan barátnőm, aki szerelmes volt Janiba, és azt szerette volna, hogy őt is elvigye mindenféle külföldi hotelekbe “az ország érdekében tárgyalni”. Sajnos nem volt feszes röplabdás teste a lánynak, így egy idő után belátta, hogy reménytelen a helyzet, és inkább összejött egy ablakossal. (Puszillak A.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.